Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen pózok működnek jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pózok működnek jól nagy hassal?

Figyelt kérdés
A barátnőm felszedett kb. 40 kiló felesleget. Az elején örültem, hogy volt mit fogni rajta, mert ennek köszönhetően egyre élvezetesebb volt a szex. De mióta ennyire elhízott, a hasa miatt egyre több pózban nehezen férek hozzá. Hátulról viszont nem szeretjük csinálni.

2022. ápr. 12. 22:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#9: Azért van egy pont, amikor már hátrány ez. Pl. a feleségem amúgy is elég duci volt, de a covid-homeoffice alatt kb ki se tette a lábát a lakásból, így még vagy 20 kilót magára szedett. Most a misszionárius már nem nagyon megy, mert a hasa útba van és nem tudom tövig betenni.

Maradunk a kutyánál.

2022. ápr. 16. 09:45
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

A futópad jól működik nagy vassal is. De az X lábúaknam nem ajánlott.

Szóval marad a koplalás. Napi 1500 (de legalább 1000)kcal deficitet, és Karácsonyra már lehet lesz dugni. Persze más kérdés, hogy érdemes lesz-e 🤣

2022. júl. 11. 18:53
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
A norbi update póz elég hatásos
2022. júl. 12. 07:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#11: Ha szabad kérdeznem, milyen kövér a feleséged?

Egy kicsit nehezen hiszem el, hogy baj lehet egy átlagosan kövér nőt missziben megrakni. Pl: az én párom vagy 150 kg, álló helyzetben lóg a pocija, de fekvő helyzetben nem jelent egyáltalán gondot.

Volt már olyan párom, akinek jobban lelógott, de szimplán felhajtottam és úgy tudtunk dugni. Vagy esetleg kutya póz ajánlott. :)

2022. júl. 13. 00:21
 15/20 anonim ***** válasza:
#14: 115 kg, de ehhez elég alacsony, nagyon lóg a hasa. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem megy missziben, csak hogy nem olyan, mint régen, így maradunk a kutyánál.
2022. júl. 13. 10:26
 16/20 anonim ***** válasza:
19%
Én lapátra tenném nem tudom hogy van gusztusosotok egy ilyen zsírzsákhoz nekem fel se állna rá szerintem
2022. júl. 13. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#16: Mert te egy felületes valaki vagy, aki csak a külsőt nézi. Van, akinek kimondottan tetszik egy hurkásabb nő. Én pl. imádom simogatni a feleségem szép nagy popsiját! És az esetleg eszedbe jutott, hogy egy embernek személyisége is van?
2022. júl. 13. 11:28
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát a disznónak is van személyesége szerintem a legnagyobb igénytelenség a ha kövér valaki és nem betegség miatt
2022. júl. 13. 15:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

#18: A feleségemnek pl. egy betegségre szedett állandó gyógyszer is erősen hozzátett az elhízáshoz.

Egyébként meg igyekszik leadni, csak nem olyan egyszerű. De persze, sértegess csak embereket ismeretlenül...

2022. júl. 14. 07:51
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#16, #18: Van akinek éppen a "disznók" és a "zsírzsákok" tetszenek. Az hogy te a kisállatokhoz és 3 évesekhez hasonlóan el se tudod képzelni hogy létezik tőled független világ, a tiedtől eltérő preferenciákkal, csak az egódról árulkodik.
2022. júl. 14. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!