Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózok működnek jól nagy hassal?
#9: Azért van egy pont, amikor már hátrány ez. Pl. a feleségem amúgy is elég duci volt, de a covid-homeoffice alatt kb ki se tette a lábát a lakásból, így még vagy 20 kilót magára szedett. Most a misszionárius már nem nagyon megy, mert a hasa útba van és nem tudom tövig betenni.
Maradunk a kutyánál.
A futópad jól működik nagy vassal is. De az X lábúaknam nem ajánlott.
Szóval marad a koplalás. Napi 1500 (de legalább 1000)kcal deficitet, és Karácsonyra már lehet lesz dugni. Persze más kérdés, hogy érdemes lesz-e 🤣
#11: Ha szabad kérdeznem, milyen kövér a feleséged?
Egy kicsit nehezen hiszem el, hogy baj lehet egy átlagosan kövér nőt missziben megrakni. Pl: az én párom vagy 150 kg, álló helyzetben lóg a pocija, de fekvő helyzetben nem jelent egyáltalán gondot.
Volt már olyan párom, akinek jobban lelógott, de szimplán felhajtottam és úgy tudtunk dugni. Vagy esetleg kutya póz ajánlott. :)
#18: A feleségemnek pl. egy betegségre szedett állandó gyógyszer is erősen hozzátett az elhízáshoz.
Egyébként meg igyekszik leadni, csak nem olyan egyszerű. De persze, sértegess csak embereket ismeretlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!