Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek belefér nálatok egy SUB kapcsolatba ha parotok meg oszt másokkal?
#12: nem is fogod érteni ezek szerint. De nem baj, nem lehet mindenki okos.
Mindenkinél vannak határok, tabuk. Attól, hogy ezeket lefektetik előre, még nincs egyenrangúság, az alárendeltség a szexben tökéletesen megvalósul. Csak épp bizonyos határok között.
Amúgy én meg azt nem értem, mi ebben ennyire magas neked?
A te értelmezésedben egy subbal bármit meg lehet tenni? Össze lehet verni? Le lehet vágni az ujjait? Bele lehet szarni a szájába? Meg lehet dugatni egy elefánttal?
Attól, hogy ha én azt mondom, nem szeretnék hajléktalanokkal szexelni, vagy nem akarom hogy véresre verjenek, még absuzolút sub vagyok.
Ez szól a 13-as "okoskának" is. Egy szó ne esett sehol arról, hogy a sub bármiben főnök lenne. Az alárendelt nem azt jelenti, hogy minden korlát nélkül _bármit_ meg lehet tenni vele.
Ha ennyit sem tudok megérteni, akkor igen szerény képességeitek lehetnek... nem csak a szexben, vagy BDSM-ben.
Akkor az nem sub. Ennyi. Te vitatkozol az értelmező kéziszótárral, nem én. Amúgy meg beteg gondolatok járnak a fejedben.
Én a munkahelyemen alárendelt vagyok, mert nem én vagyok a főnök. Ezek szerint hozhatok olyan szabályt, hogy nem akarok dolgozni, de utaljátok a fizumat? Nem. Nem én mondom meg, hogy mi a f….
#15: engem nem zavar hogy buta vagy és fogalmad sincs az egészről, csak magadat égeted. Én nem vitatkozom semmivel, leírtam a tényeket.
Te kevered össze a dolgokat. Nem attól sub valaki, hogy BÁRMIT meg lehet vele tenni.
És nem, a munkahelyeden sem a főnököd mondja meg mit tehetsz és mit nem. Ott is vannak korlátok és határok. Ő sem kényszeríthet olyanra, ami nincs a munkaszerződésedben és a munkaköri leírásodban.
Teljesen fogalmatlan vagy. Nekem mindegy, neked (meg a körülötted élőknek) kínos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!