Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jól működő kapcsolatban néha belefér 2 pasi 1 lány vagy 2 lány 1 pasis szex?Hol lenne érdemes ismerkednünk 2 pasi 1 lány szexhez?
Mit gondoltok belefér az ilyesmi néha ha a pár külön tudja választani az érzelmeket?
Barátnőmmel volt már korábban 2 lány 1 pasis felállás és mivel még nem volt 2 pasis 1 lányos ami mindkettőnket érdekelne meg így korrekt ha nem csak nekem kedvezünk így ez még terítéken van,persze csak heteró alapon barátnőm örömére.
Jóval fiatalabb nálam de neki is meg nekem sincs túl sok tapasztalatunk a szexben egymáson kívül,talán ezért is vonz minket az ilyen helyzet ahol nem csak kettesben vagyunk.
Persze ebből nem csinálunk rendszert de 1-1 alkalom szerintem még jót is tehet,lehet ez fura egyeseknek de működhet ha külön tudja választani az érzelmeket a testiségtől az ember.
Mivel barátnőm fiatal és nagyon szép,szöszi,sportos csajszi így jelentkező biztos lenne erre a pasik részéről de baráti körből nem ismerkednénk inkább,viszont nem tudom mennyire lehet ilyen célból neten keresztül vagy máshol pl bulikban ismerkedni?
Swinger klub és társai nem vonzanak minket így az felejtős.
A magánéletemben pl nem nézném el a dolgot, de az évek során rájöttem, hogy vannak olyanok, akiknek működhet.
Amiben biztos vagyok, hogy a szerelem birtokló és kisajátító tud lenni. Ha friss szerelmespárról van szó, lehet hogy utána megbánják és a kapcsolat rovására megy. Ha nektek ez megy, hajrá. chat.hu-n bőven lehet találni random jelentkezőket, ingyen pin@'nak mindenki örül.
Swinger clubnak főleg az az előnye, hogy többen vagytok, ott nem feltétlen a párcsere a lényeg (arra is van nyilván lehetőség), de akár találhattok ott párokat is, akikkel számot cseréltek és megbeszélitek, hogy akár 4-esben is lehetnétek klubbon kívül.
Mi 2 lányos verzióhoz keresnénk elsősorban plusz egy lányt.
Nekünk sokan mondják hogy nem kéne. De mi szerintem egész jóleg tudunk beszélni mindent ilyen téren, és fontos hogy mind a kettőnket izgat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!