Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék ismerkedni?...

Hogyan tudnék ismerkedni? Egyáltalán ez belefér?

Figyelt kérdés
13/L vagyok. Nagyon kérlek titeket, hogy ne küldjetek el aludni, se máshová. Szeretnék ismerkedni fiúkkal, és én nem gondolok semmi nagy dologra. Talán csak beszélgetni szeretnék, persze ha lehet azt mondani kapcsolatot, amennyire ezek kapcsolatok, amik ilyen korban vannak. És szívesen barátkoznék akár 15 évesekkel is ( meg persze korombeliekkel is) de egyáltalán a kérdés az, hogy van értelme? És hogy nem korai-e? Mondom, hogy nem gondolok semmi komolyra, max csókra. Az értelmes válaszokat megköszönöm.
2014. jan. 9. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
még ráérsz az ilyen dolgokkal foglalkozni!
2014. jan. 9. 22:09
 2/5 anonim válasza:
Ez bizony még nagyon korai. Mit vársz egy fiútól? Azt hiszed hogy egy 13-15 éves fiú meg fogja adni azt amire szükséged van?
2014. jan. 9. 22:46
 3/5 anonim válasza:
én 14 éves koromban rengeteget jártam lányokkal és megbántam, a gyermekkor nem erről szól, arra hogy tényleg komoly kapcsolatod legyen a nővel érettnek kell lenni, és annak meg mi értelme van hogy összejössz vele és 1 évig jártok aztán az egész már ne mszámit?
2014. jan. 9. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
nem éri meg, inkább maradj még gyerek, élvezd ki ezt a kort nagyon
2014. jan. 9. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

A korodbeliek még nem érettek rá, de sokkal idősebbek ne izgassanak, hozzájuk még lehet, hogy te vagy éretlen...

Várj még az ilyen dolgokkal, szerintem is maradj még egy kicsit gyerek, és élvezd ki!

2014. jan. 11. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!