Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan 18-20 koruli lanyokrol, akiknek tenyleg kicsi melluk van, de nem kislanyos alkatuak?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, hogy nem azert kicsi mert annyira sovanyak, vagy "fejletlenek". Pl a fenekuk, combjum formas, de a felso testuk vekonyabb.2022. ápr. 11. 20:44
11/22 anonim válasza:
#8 Miért ilyen rendetlen minden lány szobája? És még a fotó erejéig se tesz rendet. 😞
12/22 anonim válasza:
11. Nem tudom, de biztos nem gondolta, hogy sokan megnézik majd a képét. Szerintem a képen ő nem tűnik 18-nak, nem?
13/22 Horst válasza:
Az összkép a lényeg, nekem sosem volt probléma. 30/F
14/22 anonim válasza:
#12 Az lehet 😂
Jah, kb. 15 lehet. Vagy se.
16/22 anonim válasza:
Nekem a mell nem annyira szempont ha jó a popsi meg acomb akkor 10/10 is lehet nálam.
17/22 anonim válasza:
ha olyan, amilyenre gondolok, akkor pont olyan, mint amilyen lány most nekem nagyon tetszik
18/22 anonim válasza:
Volt ilyen nőm. Semmi melle nem volt, úgy nézett ki, mint ami 13 évesen megálljt a növésben, csak egy kis dudor volt. Mindez 30 évesen.
Viszont egyik legjobb kapcsolatom volt, sportos alkat, formás popsi, szép arc és gyönyörű punci, imádtam a csajt. 2 éven át jól elvoltunk és hatalmasakat szeretkeztünk.
19/22 anonim válasza:
Idősebb férfiaknak szokott inkább tetszeni az ilyen alkat, nőies, de inkább csípő tájékon.
20/22 A kérdező kommentje:
19
Miert az idosebbeknek?
2022. ápr. 11. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!