Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/31 anonim válasza:
Nekem egy kérdésem van. Minek tesz fel valaki ilyen kérdést ha mindent magára vesz és hisztizik? Így semmi értelme. Vagy ez valami férfisimogató kérdés akart volna lenni?
22/31 anonim válasza:
Aki lepontozza a kommenteket fejezze be! Így nem fognak őszintén válaszolni, márpedig engem nagyon érdkelnének a vélemények.
Köszönöm
23/31 SIDLER22 válasza:
Mi férfiak egy bizonyos szinten valóban ösztönlények vagyunk. Bizony én is sokat gondolkodok rajta, hogy egy-két jó csajt milyen jó lenne megdöngetni. Emellett azt is tudom, hogy mi a különbség az eszközhasználat és a szerelmem között. Ajánlom Czibók Laci videóját a férfiakról és a nőkről:
Hogyan működik a nő: [link]
Hogyan működik a férfi: [link]
Szerintem mindent elmond a témáról ez a két videó.
24/31 anonim válasza:
Férfiként azt kell mondjam hogy rengeteg esetben katasztrofális a helyzet. Ahogy a nőknél is, csak máshogy. Magyarul ennek a kérdésnek semmi értelme, mert többnyire nem az ember nemén múlik hogy milyen.
26/31 A kérdező kommentje:
Jól szórakozom!
2022. ápr. 11. 20:03
27/31 anonim válasza:
Nem kéne egy magyar billentyűzet is ? Hihi😁
28/31 A kérdező kommentje:
ma 20:06 Nem! Hihihihi :D
2022. ápr. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!