1/8 anonim válasza:
ugyanaz, mint a páwa lányokról. Sajnálom őket, hogy ilyen felszínesen, üresen telik az életük, és a külsőségeknek élnek.
2/8 anonim válasza:
Ez a divat, de inkább ezeket fiúknak/srácoknak mondanám.
Személy szerint nekem nincs bajom a hajviselettel, mert minek kötnék bele más hajába? De ugyanakkor nekem le van tolva simán 6-ossal:D
4/8 anonim válasza:
Üres az életük. Csak panaszkodni tudnak, lusta csicskák.
5/8 anonim válasza:
várjunk, most a páwa a plázakandúrokat jelenti, akiknek a trendiség az életük központja, vagy mindenkit, akinek nincs tüsihaja?
7/8 anonim válasza:
Szeretem őket. Értelmiségi réteg. Stílusosak, bölcsek, segítenek a társadalmon a jelenlétükkel, értékrendet teremtenek. Örülök, hogy köztünk vannak, nemes, erényes személyiségükkel példát statuálnak, hogy érdemes az életet a legjobb minőségben élni. #páwákakirályok #páwaisgod #páwaFÉRFI
#plázaNŐ
8/8 anonim válasza:
#6: a PÁWA a Pólus,Árkád,Westend,Aréna plázák nevéből eredő betűszó. Azok a fiatalok,akik a plázákban élik az életüket. Bár manapság már minden trendinek gondolt klónfiút páwának hívnak. kb mint Amerikában a metrosexuálisok. csak femininebb kivitelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!