A feministáknak mi a véleménye a meleg férfiakról?
Próbáltam keresni valamilyen cikket de nem találtam.
Én mint 19 éves (meleg) srác büszkén állok ki a nők és a női jogok mellett és büszkén vállalom, hogy feminista vagyok, mindig kiálltam a női jogok mellett, legyen az élőben vagy akár az interneten, viszont nem igazán tudom, mi a feministák véleménye a meleg férfiakról.
Ezért is kérdezem a feministákat.
Hát nem is tudom..
Szerintem jobban elfogadják őket, mint a heteró férfiakat
Persze ez csak saját vélemény
a feminizmus nem jelent mást mint hogy a nők egyenlőek a férfiakkal... minden kicsit is épp ember egyetért ezzel, csak épp nem reklámozzák h jaj feminista vagyok.
mivel gondolom a nők 99,8%-a egyetért ezzel, biztos lehetsz benne hogy van aki szerint te egy bb uzi vagy, van aki szerint meg meleg. ha érted mire gondolok.
Csak feminizmus miatt nem lesz pozitivabb egy srac vagy meleg srac a feminista szemében.
Ha pl en szeretem a lila ruhát, attol még nem feltétlenul fogom szeretni azokat akik lila ruhában járnak.
Nincs egy nagy feminista kör, ami véleményt tudna formálni.
Többféle feminista van: liberálisabbak, radikálisabbak, azok, akik csak névleg feministák, azok akik egyik csoportba se vallják magukat de kiállnak a nők egyenjogúságáért. Így ha több csoport van több állásfoglalással, mind mást fog gondolni a meleg férfiakról.
A legtöbben gondolom értékelik a támogatást, vannak akik a női egyenjogúság mellett a melegek jogaiért is harcolnak, vannak homofóbok a feministák között is és vannak...akik nem szeretik a meleg férfiakat, mert férfiakhoz vonzódnak, akik ugye az elnyomók és ezzel is csak azt érzékeltetik, hogy a férfiak felsőbbrendűek....Ne kérdezd, fájdalmas volt azt a cikket végigolvasni.
Mert minden feminista más és más.
Nekem pl. ugyanaz a véleményem a melegekről, leszbikusokról, transzneműekről, mint a heterokról. Nem lesz valaki jobb vagy rosszabb nálam, csak mert hetero vagy meleg. Az embert nézem.
Feminista nőként én soha nem azt vallottam, hogy a férfiak pokolra valók, szemetek, legyenek heterók vagy melegek. Azok a feminácik.
A feministák azért küzdenek, hogy a férfiak és a nők egyenlők legyenek. Vannak persze az "álfeministák", akik csak egyenlő jogokat akarnak, de egyenlő kötelezettségeket nem. Pedig a második is legalább olyan fontos, mint az első!
Ezt azért írtam, mert így talán átláthatóbb a feminista fogalma. Ők azért állnak ki, hogy MINDENKI egyenlő legyen, legyen heteró, meleg, transznemű, férfi vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!