Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a férfiakról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a férfiakról ? 😁

Figyelt kérdés

2022. ápr. 11. 15:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég színes a paletta. A "legszivesebben átmennék rajta autóval"-tól kezdve az "életem párja, akit nagyon szeretek"-ig tart. És a kettő között van egy csomó jófej, meg egy csomó irritáló seggfej. Nem lehet egy egységes véleményt írni.
2022. ápr. 11. 15:51
 2/31 A kérdező kommentje:
ma 15:51 Értem. Koszi a választ.
2022. ápr. 11. 15:52
 3/31 anonim ***** válasza:
28%
Ezt a kèrdèst megjelölöm ès este ránèzek. Addigra veszek popcornt.
2022. ápr. 11. 16:07
 4/31 A kérdező kommentje:
ma 16:07 Jó étvágyat!
2022. ápr. 11. 16:17
 5/31 anonim ***** válasza:
27%
Majd tegyél fel a transzikról is kérdést.
2022. ápr. 11. 16:23
 6/31 anonim ***** válasza:
25%

Osztonlenyek,csak van az a keves %,aki nagyjabol tud uralkodni magan.

Egyebkent szexcentrikus vilagkepuk van, eletuk legnagyobb resze a szexrol szol es ez is hatja oket.

A legtobb nem a huseg mintakepe, kepes szemrebbenes nelkul megcsalni egy not, vagy,ha nem is teszi meg, attol meg megdugna kb az osszes jo not. Egyaltalan nem monogamnak lettek teremtve, csak a biztos punciert bevallaljak a kapcsolatot(ezt is fokent azok,akik nem tudnak tobb csajt felszedni)

Hat ennyi a velemenyem.

2022. ápr. 11. 16:27
 7/31 A kérdező kommentje:

ma 16:27 Érdekes...Engem miért csalt meg a barátnőm és én őt sohasem ?

3 ismerősömet meg elhagyta a felesége más férfiért.

Kedves utolsó honnan veszed a nagy statisztikákat?

2022. ápr. 11. 16:53
 8/31 anonim ***** válasza:
45%

Ferfiakrol szolt a kerdes, a mi a velemenyetek a nokrol kerdesnel te is leirhatod mit gondolsz.

Egyebkent leirtam, hogy nem mindegyik csal,de mellette megdugna minden masik jo not is, hiszen az osztonok dolgoznak, ezert mondom,hogy osztonlenyek.

Ezt kar tagadni.

Rengeteget olvastam a temaban, tele van a net felmeresekkel, illetve a biologia nem hazudik :)

2022. ápr. 11. 16:57
 9/31 A kérdező kommentje:
ma 16:57 En nem tartom magam ösztönlénynek...de téged úgyse tudlak meg győzni.Nem igazan van igazad szerintem :)
2022. ápr. 11. 17:00
 10/31 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha a kötekedés a lényeg kérdező, meg bezzeg nőzöl, felesleges bármit is ideírni. Röviden a véleményem : semmi jó.
2022. ápr. 11. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!