Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan, hogy szexelni nincs kedvetek, de orálisan kényeztetnétek a pasitokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 14:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
54%

30

Ez az egyoldalú, viszonzást ne várj dolog csak a nőre érvényes. A pasit úgyis ki kell elégíteni, rájuk ez se vonatkozik.

2022. ápr. 13. 09:49
 32/35 anonim ***** válasza:
53%

#29-30-31: tökre tévúton jártok, és/vagy (direkt) félreértitek.

Senki nem mondja, hogy "kényszerből" legyen egyoldalú. Soha semmit nem KELL csinálni. Az önzetlenség, vagy adott esetben a viszonzatlanság nem azt jelenti hogy mindig rendelkezésre kell állni ha tetszik ha nem. Hanem azt jelenti, hogy nem azt számolom, nekem eddig 5 orgazmusom volt a héten akkor neked se jár több. Azért a pasiknak egyszerűbb felizgulni, elélvezni, sokszor van különbség a libidóban, a helyzetben stb. Én sem azért szopom le ha kanos, de nekem épp nincs kedvem, erőm, energiám, hangulatom szexelni mert kötelező, hanem mert miért ne lehetne neki jó, csak mert én most épp nem vagyok olyan hangulatban. És persze természetesen ha közben mégis megjön a hangulat, akkor már nem lesz egyoldalú. Ahogy visszafelé is igaz, ő sem utasít el soha amikor nekem van kedvem és én kezdeményezek. És bizony volt már hogy túl fáradt volt a szexhez ezért csak ő elégített ki engem. Nyilván nem ez a gyakoribb.

Szóval nem kellene mindent kisarkítani ám.

2022. ápr. 13. 09:59
 33/35 anonim ***** válasza:
Akkor te 32es egy szerencsés nő vagy. Nálatok ez oda-vissza megy. De én eddig még csak olyan kapcsolatban voltam ahol az egyoldalú sz*pás elvárás volt. Nyalni egyik se tudott, de nem is nagyon akart. Soha nem volt olyan hogy csak rajtam legyen a hangsúly. Ezért bennem kialakult egy elég erős negatív érzés, ezzel az egyoldalú sz*pással kapcsolatban. Már nem szeretek csak adni és adni, sajnos, ez kihalt belőlem. De ez már az én bajom. Abban igazad van, hogy nem jó ez a méricskélés egy kapcsolatban, de mikor túlságosan átbillen a mérleg, az képes megölni a vágyat és a lelkesedést. Valószínű aki ennyire elutasító, annak oka van rá.
2022. ápr. 13. 11:28
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem kéne olyan nö aki erre nem képes olykor. Ez tök alap dolog és sok nö megteszi igy aki ezen nyafog az hamarosan egyedülallo lesz. Az meg vicc h valaki elvarna a nyalást a semmire. Az max az elöjaték része a 2 nem összehasonlithato.
2022. ápr. 13. 11:35
 35/35 anonim ***** válasza:

#34: nekünk Nőknek meg ilyen pasi nem kellene :D

Már bocs, de a "nyalást a semmire" pont olyan mint a szopást a semmire...

Ilyenkor nem csodálkozom, hogy vannak frusztrált nők, pont a hozzád hasonlók miatt...

2022. ápr. 13. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!