Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, hogy szexelni nincs kedvetek, de orálisan kényeztetnétek a pasitokat?
30
Ez az egyoldalú, viszonzást ne várj dolog csak a nőre érvényes. A pasit úgyis ki kell elégíteni, rájuk ez se vonatkozik.
#29-30-31: tökre tévúton jártok, és/vagy (direkt) félreértitek.
Senki nem mondja, hogy "kényszerből" legyen egyoldalú. Soha semmit nem KELL csinálni. Az önzetlenség, vagy adott esetben a viszonzatlanság nem azt jelenti hogy mindig rendelkezésre kell állni ha tetszik ha nem. Hanem azt jelenti, hogy nem azt számolom, nekem eddig 5 orgazmusom volt a héten akkor neked se jár több. Azért a pasiknak egyszerűbb felizgulni, elélvezni, sokszor van különbség a libidóban, a helyzetben stb. Én sem azért szopom le ha kanos, de nekem épp nincs kedvem, erőm, energiám, hangulatom szexelni mert kötelező, hanem mert miért ne lehetne neki jó, csak mert én most épp nem vagyok olyan hangulatban. És persze természetesen ha közben mégis megjön a hangulat, akkor már nem lesz egyoldalú. Ahogy visszafelé is igaz, ő sem utasít el soha amikor nekem van kedvem és én kezdeményezek. És bizony volt már hogy túl fáradt volt a szexhez ezért csak ő elégített ki engem. Nyilván nem ez a gyakoribb.
Szóval nem kellene mindent kisarkítani ám.
#34: nekünk Nőknek meg ilyen pasi nem kellene :D
Már bocs, de a "nyalást a semmire" pont olyan mint a szopást a semmire...
Ilyenkor nem csodálkozom, hogy vannak frusztrált nők, pont a hozzád hasonlók miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!