Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan, hogy szexelni nincs kedvetek, de orálisan kényeztetnétek a pasitokat?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 14:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%

#19: pl mert szeretek örömet okozni a páromnak? Az önzetlenségről hallottál már?

Szerintem az a gáz, ha valaki mindig mindent csak valamiért cserébe tesz meg.

2022. ápr. 13. 07:40
 22/35 anonim ***** válasza:
21, igen, lehet, hogy az a gáz.
2022. ápr. 13. 08:16
 23/35 anonim ***** válasza:
50%

Komolyan nem értem. Ti mindent patikamérleggel mértek?

Tényleg vannak olyan nők, vagy akár férfiak, akiknek kizárólag a kölcsönösség játszik? Ilyen "ha nekem nem jó ne legyen jó neked sem" emberek? Ha én nem élvezem, te se élvezd?

Kíváncsi lennék, az ilyenek mindenben ennyire önérzetesek és odafigyelők? Gondolom fillérre ki kell számolni milyen ajándékot kaptál szülinapra, karácsonyra, nehogy te egy fillérrel is többet költs cserébe. Meg az is pontosan nyilván van tartva, ki hányszor is mennyi ideig mos, mosogat, takarít, főz, vásárol, és ki mennyit hoz a házhoz és költ el...

És az van lepontozva aki kedveskedik a párjának, mert előfordul hogy egyoldalú a kielégülés...

Agyrém. :D

2022. ápr. 13. 08:22
 24/35 anonim ***** válasza:
70%
Igen, én lehet, hogy patikamérlegezek. De hát egy felnőtt kapcsolat (nem csak szerelem, párkapcsolat, baráti vagy munkatársi kapcsolatra is gondolok) nem kölcsönösségen és egyenlőségen alapul? És honnan számít valami patikamérlegezésnek?
2022. ápr. 13. 08:28
 25/35 anonim ***** válasza:

#24: hát ha te a kölcsönösséget és egyenlőséget darabra méred, kérdés mennyire vagy felnőtt... :D

Olvasd el újra az előzőt, mert szerintem nem tetted meg.

2022. ápr. 13. 08:34
 26/35 anonim ***** válasza:
29%
Nem szeretnék úgy élni,hogy mindig arra kelljen figyelnem hogy mennyit kapok vissza!
2022. ápr. 13. 08:42
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, hogy igazatok van.
2022. ápr. 13. 08:54
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ti sokkal önzetlenebbek vagytok, mint én.
2022. ápr. 13. 08:54
 29/35 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem itt nem önzőségről-önzetlenségről meg patikamérlegről van szó, hanem arról, hogy a szex vagy egyszemélyes játék és akkor azt csinálsz, amit akarsz (párkapcsolatban is, természetesen) vagy kétszemélyes játék és akkor kölcsönösségről szól. Ha egy pár rendszeresen úgy jár, hogy egyikük elkezdi a másikat orálisan kényeztetni és aztán mindketten lelkesek lesznek és folytatják, akkor szuper. De hogy én leszopjam a pasimat, pusztán azért, hogy neki jó legyen, nekem ez nem fér bele. Le merem írni, hogy nyilván velem van a probléma, én évtizedekig éltem úgy szexuális életet, hogy szex közben nem volt orgazmusom. Szóval nyilván nekem az átlagtól lényegesen eltérő tapasztalataim vannak. Biztos más lenne a véleményem, ha mondjuk kétnaponta egetrengető orgazmusaim lettek volna, akkor ez is (talán) belefért volna.
2022. ápr. 13. 09:37
 30/35 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem tök jó ha néha csak úgy viszonzatlanul kényeztetjük egymást. Csak én valahogy még soha a büdös életben nem kaptam olyan nyalást, ami után ne lett volna "kötelező" a pasit is kielégíteni. Ez valahogy mindig alap volt... A másik dolog, az miért baj ha előfordul hogy én is felizgulok, miközben kényeztetem, és utána már jól esne mégis ha kielégítene? Akkor már patikamérlegről beszélünk?
2022. ápr. 13. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!