Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor foghatok meg intimebb részeket a barátnőmnél?
Kérdezd meg tole
Cserébe megfoghatja a kemény farkad
Ha nem sexelesz házassag előtt akkor nem nyulj bugyijába,mert hamar elillan a "megfontolás" amikor nedvesedik a nuni.
A mellét megfoghatod gyakorlatilag bármikor. Leginkább smarolás közben.
De ha nem tervezel 2-3 éven belül házasodni, akkor nem értem, hogy mire jó a melltapizás? Jó, értem, hogy jó lenne megtapogatni milyen érzés, de ha tegyük fel csak 30 körül tudsz majd nősülni, akár anyagiak miatt, akár, mert akkor találsz olyan lányt, akkor úgy tervezed, hogy addig is lesznek barátnőid, de a mell-, seggtapogatásnál tovább nem fogsz menni. Ennek mi értelme? Megtapogatni egy csomó nőt házasság előtt, de a szüzességedet meg tartogatod a feleségnek. :D Ha olyan nőtől várod, hogy járjon veled, és tűrje a tapizást, aki házasság előtt nem akar szexet, olyan nemigen lesz, aki benne lesz azért a taperolásban. Abban benne van, de a szexben nem, milyen marhaság ez. És ha nem veled fog mégsem összeházasodni, akkor meg gáz lesz neki, hogy már más is taperolta, nemcsak a férje. Meg se fogja engedni neked.
Ha meg olyan nővel jössz össze, aki nem úgy gondolkodik, mint te, az dobni fog.
Aha nincs is annál jobb mint beizzotani a csajt aztán otthagyni...értékelni fogja. És aztán te is...
Tudom csináltam ilyet. Jó persze a csajszi nem akart velem lefeküdni,de akkor is majdnem hülyét kaptam tőle. Ha legalabb megnyalhattam volna punciját....óóó.
Ha úg,semlesz sex akkor minek?
Csak szítyátok a tüzet, aztán keféltek egy nagyot a lány teherbe esik,összehazasodtok de mégsem megyba dolog elváltok mindenki csak veszít.
Amugy én a 2randin megfogtam a melleit.
Ès együtt mentünk "nyaralni" akkor benyultam a bugyijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!