Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor foghatok meg intimebb részeket a barátnőmnél?
Figyelt kérdés
18 vagyok, ő 16. Eddig a fenekét nyilván megfogtam, meg csók. Arra vagyok kiváncsi, hogy a mellét mikor fogtátok meg, mennyi idő után? Vagy a bugyiba mikor nyultok be? Mindketten saját megfontolásból tartózkodunk a hazassag előtti szexről. Ezt kérem tiszteletbe tartani.2022. ápr. 10. 23:27
2/20 anonim válasza:
Ha tartózkodtok a házasság előtti szextől akkor minek akarsz a bugyijába nyúlni? Ugye tudod hogy a szex nem csak a behatolást takarja?
3/20 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztába vagyok, de a mellét meg lehet fogni
2022. ápr. 10. 23:34
4/20 anonim válasza:
Én az első barátnőmmel ugyanilyen korban voltunk. Én 18, ő 16 volt akkoriban. Az első szex kb. 2 hónap után volt. A cicijét, popsiját ezelőtt 1-2 héttel kezdtem el simogatni smárolás közben. Fokozatosan egyre többet fogtam rajta, míg egyszer amikor nálam aludt, szexeltünk, de eleinte csak meztelenül simogattuk, puszilgattuk egymást és volt kis orál is. Behatolás nem volt még utána pár hónapig.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Ilyen és ehhez hasonló válaszokat vártam😊
2022. ápr. 10. 23:46
6/20 anonim válasza:
Bill Clinton is megmondta, hogy az orál az nem szex.
7/20 anonim válasza:
És én teszem hozzá, hogy az anál sem ;)
8/20 anonim válasza:
Bugyiba ne akarj nyúlkálni, csak ha már ki van tűzve az esküvő időpontja.
9/20 anonim válasza:
Már megcsöcsörészheted, ha már a seggét is megfogtad.
10/20 anonim válasza:
Az intimebb részek megfogása az szex.
Ha házasság előtt nem akartok szexelni, akkor ezt sem lehet.
Normálisan pedig úgy menne, ahogy leírták: mindig egy kicsivel többet, és olyan tempóban, ahogy mindkettőtöknek jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!