Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos az anyagi helyzet?
Figyelt kérdés
Ha van két fiú az egyiknek "csak" autója van a másiknak autója és lakása is.
Tuti a második a nyerő a lányoknak? Ha csak ebben külömböznek?
Kalandnál is fontos az anyagi helyzet?
2022. ápr. 10. 22:44
1/13 anonim válasza:
Autóm és lakásom is van, mégsincs csajom. Hidd el, nem ezen múlik. :)
3/13 anonim válasza:
Nem ezen mulik :D
2 auto, 2 lakás es nincs csajom 😀
4/13 anonim válasza:
Én elég jól keresek informatikusként, de nem eléggé, hogy a külsőmet kompenzáljam vele. Ahhoz havi 7-10 millió kéne legalább. Az meg nagyon kevés embernek adatik meg. Ez alatt sajnos csak jó kinézettel tudsz jó csajt szerezni.
5/13 anonim válasza:
#4 amúgy ha keresnél annyit szerintem nem azon a módon költenéd el, amire a kis bukszák mennének. szóval nem értelmetlen dolgokra :D
6/13 anonim válasza:
Kalandnál mindegy. Ha nincs lakásod, "csak" bérelt, az is jó, csak legyen hova menni. Ez is csak akkor áll, ha a nőnek nincs saját kéglije.
7/13 anonim válasza:
Én akkor dugtam végig a fél országot, amikor nem volt lakásom. Legalább nem derogált kivenni hotel szobákat. :D
9/13 anonim válasza:
fiú és már lakása van? Saját vagy szülői pénzből?
10/13 anonim válasza:
A van pénz inkább csak a hosszú kapcsolatnak számít. Fiatalon kis keresettel, nagyon sok vita volt a pénz miatt. Hiánya miatt.
Felszedni csajt viszont pénz nélkül is tudtam. A kocsi pont elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!