Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nyögés szex közben? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Alapvetően néma csendben tudok elélvezni, szexelni, masztizni is. De rég rájöttem, hogy sokkal jobban beindulok, és jobban áttudom adni magam az érzésnek, ha kiengedem a hangom őszintén, ami jönni akar. Főleg az elélvezés előtti percben és orgazmus közben esik jól kiengedni a hangom. De ha nővel vagyok, szinte mindig visszafogom magam. Mert masztinál ha egyedül vagyok, úgy érzem magamon, hogy vicces, konkrétan nevetséges lehet, amilyen hangokat adok ki. Meg az van a fejemben, hogy a gyengeség jeleit mutatom a nőnek, ha nagyon nyögök és lihegek közben. Mert nem feltétlenül férfias mély hangok jönnek ki mindig, néha ilyen vékony, akár b**isnak tűnő hang is kicsúszik. Csajok, szerintetek? 26f2022. ápr. 10. 13:03
11/14 anonim válasza:
A szex önfeledtség, ha elengedi magát, akkor ott nincs helye ízlésességnek, miről beszéltek? Ha erre figyelni kell, az is az a kategória, hogy nem vagy felszabadult.
Kedves kérdező, ha csak alkalmi kapcsolatokra érted a kérdésed, akkor ott valszeg a teljesítmény és macsóság fog beleférni továbbra is, kicsi nyögés, de csak férfiasan. Ha egy egy olyan nővel leszel, akivel szeretitek egymást, ott meg nem lehet opció, hogy ne adjátok át magatokat teljesen szex közben.
12/14 anonim válasza:
Szerintem krva szexi.
Pasik, ne legyetek néma kacsák, ne aggódjatok, nem a fejeteket nézzük, olyankor mi is elvagyunk a habokban :D
13/14 anonim válasza:
Ah, jah. Ich bin grose gejzir. Spriccenfürer
14/14 anonim válasza:
Én szoktam hangot adni mivel élvezem amit a párom csinál velem.Ez természetes.Ha recskázom nyilván más.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!