Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ennyire szexi, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire szexi, amikor egy férfi nyög szex/orál közben (már akinek az? )

Figyelt kérdés

Azt hittem a csendes pasik jobban bejönnek, nem vonzottak a nagy nyögések meg a hangos szex, én se vagyok különösebben hangos. De azt vettem észre, hogy a gyakorlatban pont az ellenkezője igaz rám, imádom, amikor a barátom nyög. Nem hangos, lányos nyögésekre kell gondolni (azok továbbra sem tetszenek), hanem finom, halk nyögésekre, félig visszafojtottakra, amik csak ki-kicsúsznak, szaggatott, nehéz légzésre, különböző morgásokra.. Szerintem ezek már önmagukban is szexinek hangzanak (feltéve ha aktus/orál közben vannak), pláne, amikor a barátom adja ki őket. Sőt, sokszot azt kívánom, bárcsak zajosabb lenne :) Olyan szinten vonz a dolog, hogy az ő orgazmusa és a nyögései gyakran elindítják az enyémet is.

De abszolút nem értem. Magukban ezek a hangok furcsák a számomba. A történeteimben, amiket írok, csak halk pasik vannak, és továbbra is azok maradnak - megpróbáltam hangosra írni őket, de taszít, kínosnak találom. Nem értem, hogy amíg a fejemben ezek a hangok kínosak és kellemetlenek, miért imádom őket, ha élőben hallom szex során.

Van még valaki aki így van ezzel? Van ötletetek, hogy miért van ekkora különbség aközött, ami a fejemben az ideál, és ami a valóságban az? Mitől ilyen szexi, ha egy férfi nyög szex során?

2018. nov. 2. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
96%

Azért tartod szexinek, mert ez visszaigazolja, hogy élvezi. Nem csak mondja, hanem látod, hogy el-el veszti a fejét. A szex akkor jó, ha a másik is élvezi. A fejedben nyilván más kép van. :) erre nincs magyarázat.

Én is szeretem ha a barátom nyögdécsel halkan, sóhajtozik. Sajna ritkán szokott, max élvezésnél.

2018. nov. 2. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
A barátom is pont ilyen, szexi és halk, "férfias" nyögések csúsznak ki a száján, én pedig megőrülök ezekért.
2018. nov. 2. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Persze, sokan szeretik hallani! 🙂 egyszerűen jól esik neked is , mert ez egy visszaigazolás arról, hogy jól csinálod, tetszik neki. Valamint gondolj csak bele fordított esetbe - a férfiak is szeretik ha a nő nyög. Nem kell visítani mint egy kismalacnak, de a nőies nyögéseket imádják a pasik is. 😀 Nyugodtan mond a párodnak, hogy had jöjjön ki az a hang aminek ki kell jönnie mert élvezed.
2018. nov. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!