Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi nyögés szex közben? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi nyögés szex közben? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Alapvetően néma csendben tudok elélvezni, szexelni, masztizni is. De rég rájöttem, hogy sokkal jobban beindulok, és jobban áttudom adni magam az érzésnek, ha kiengedem a hangom őszintén, ami jönni akar. Főleg az elélvezés előtti percben és orgazmus közben esik jól kiengedni a hangom. De ha nővel vagyok, szinte mindig visszafogom magam. Mert masztinál ha egyedül vagyok, úgy érzem magamon, hogy vicces, konkrétan nevetséges lehet, amilyen hangokat adok ki. Meg az van a fejemben, hogy a gyengeség jeleit mutatom a nőnek, ha nagyon nyögök és lihegek közben. Mert nem feltétlenül férfias mély hangok jönnek ki mindig, néha ilyen vékony, akár b**isnak tűnő hang is kicsúszik. Csajok, szerintetek? 26f

2022. ápr. 10. 13:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem izgató ha egy férfi ad ki hangokat és nyög, de gondolom mindenkinek más jön be
2022. ápr. 10. 13:06
 2/14 anonim válasza:
95%
Szerintem is izgató, a nőknek is kell visszajelzés, jó tudni hogy élvezi az együttlétet.
2022. ápr. 10. 13:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, elég hangos tudok lenni, és azt nem írtam, hogy fura pofákat és mutrákat is vágok ilyenkor, ha nagyon beleélem magam. Ezért kérdezem, hogy nem ábrándultok ki ilyenkor?
2022. ápr. 10. 13:11
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Fuhh én ugyan így vagyok vele, mindig vissza fogom magam ha valakivel vagyok, mert félek hogy kinevetne
2022. ápr. 10. 13:19
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Izgató tud lenni.

Kivéve az alsó szomszédom hörgése. Na az akkorát nyerít zárt ablakok mellett is, hogy a tvt is túlbőgi, meg 2 emelettel feljebb is hallani. Azért csak ízlésesen.

Szexi, ha a férfi nyög, de orángutánbőgés ne legyen azért. Gondolom nem torkod szakadtából üvöltesz, normál beszéd hangon való nyögés teljesen rendben van.

2022. ápr. 10. 13:41
 6/14 anonim válasza:
100%
#5-tel egyetértek, az ízlésesség azért fontos szerintem is (második voltam)
2022. ápr. 10. 13:44
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

"masztizni is"

te tuti nem vagy férfi mi nem masztizunk hanem rejszolunk

2022. ápr. 10. 14:09
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

"rejszolunk"

Te tuti nem vagy férfi, mi kiverjük a faszt.

2022. ápr. 10. 15:07
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Amikor elengedem a spermát azt jelzem rendesen de szuszogni nyögni nemszoktam
2022. ápr. 11. 06:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó az
2022. ápr. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!