Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néhány lánynak ez miért öröm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány lánynak ez miért öröm?

Figyelt kérdés

Több fiúval ismerkedik. Ezzel még nincs is gond. De amikor ettünk akkor nem ajánlotta fel hogy kifizeti a részét, szinte elváta, meg szülinapján is elfogadta az ajándékot. Úgy hogy nem is akart tőlem semmit, ezt már akkor is tudta de azért elvárta hogy kötsek rá. Elhitette hogy akar valamit tőlem. Meg amikor volt egy közös programunk akkor elvárta hogy időre hazavigyem, mert valami dolga van, utólag megtudtam hogy egy másik fiúval volt találkozója.

Miért jó ha ezt csinálja egy fiúval? Ezzel akarja növelni az önbizalmát hogy több fiúnak is kellene egyszerre? Csak arra nem gondol hogy a másiknak ez hogy esik?

Tudom vannak olyan fiúk akik nem veszik komolyan a lányokat, meg csak egy lyukat látnak bennünk. Ha egy ilyen fiúval így viselkedik az valamennyire érthető lenne, de én normálisan akartam volna őt megismerni.

2022. ápr. 9. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Ha te hívtad el randizni akkor úgy illik hogy te fizeted. Arról meg nem tehet hogy te ajándékot vettél neki, gondolom nem ő kérte.
2022. ápr. 9. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

"Több fiúval ismerkedik. Ezzel még nincs is gond"

Én már itt elakadok, mi az, hogy nem gond? Már kapásból emiatt kuka. Szerinted, aki egyszerre több emberrel is randizik, az azért van, mert nem tudja, melyikbe szerelmes? Ha valakivel ismerkedik valaki, akkor legyen már annyi gerince, hogy az előző partnert elutasítja, nem pedig kivárja az ajándékot.

2022. ápr. 9. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

1. hozzászóló: Egy érett, normálisan gondolkodó nő megkérdezi, hogy akarsz-e felezni.

Kérdező: A mai világban, ahol az online világban százával állnak sorban a férfiak, megteheti, hogy egyszerre több férfival is beszél.

Azért öröm pl. tinderezni nekik, mert ettől úgy érzik, főnyeremények. Ego booster, semmi más. Egy csúnyább nő is valószínűleg sokkal hamarabb talál párt (vagy akár csak szexet), mint egy jobban kinéző pasi.

Amit tehetsz, illetve tenned kellene, hogy nem foglalkozol vele. Nem költesz rá. Nem keresed. Azért, mert te rá költöd a pénzed, még nem fog jobban kedvelni. Sőt! Míg te rá szórod el az összes pénzed, meg hazaviszed időben, az a srác, aki telibesz@rja és nem foglalkozik vele, lefekteti.

Ne bizonygasd, hogy te mennyire jó srác vagy, megbecsülnéd, szeretnéd, mindent megadnál neki.

Próbáld ki, amit javasoltam. Ne foglalkozz vele.

2022. ápr. 9. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi ideig randiztatok. Ha hosszabb, akkor gáz. Ha csak pár hét, akkor miért ne találkozna mással is.

Az egyszerre több férfival beszél meg nem az online világ, szerintem a boltoskiasszonyt pl nem akarták többen felszedni régen, nem vittek neki virágot vagy hívták el egy kávéra?! De igen, csak aztán kiválasztotta kivel szerezne lenni, s onnantól, vele randizott s lett egy pár.

2022. ápr. 10. 03:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!