Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett a nők jobban élvezik a szexet? Jobban ismerik mi, hogyan jó nekik? Lányok, mik a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 19:18
2/9 anonim válasza:
Én 36 vagyok. Sokkal jobban élvezem. Elfogadtam magam élvezem az életet és így a szexet is.
3/9 anonim válasza:
Kielegitem ugyan úgy mint a 18 évest. Nem egy 30 felettit kezelgettem. Ugyan úgy szeretik ahogy a fiatalok
Testépítő bajnok 5x
4/9 anonim válasza:
Egyrészt valószínűleg igen, másrészt ha megházasodik közben, a tizedére csökken a szexuális aktivitása. Aki válaszként ide írja, hogy de náluk nem is, az a kivétel.
5/9 anonim válasza:
Igen. A jó szexhez meg kellett érnem.
7/9 anonim válasza:
Határozottan jobban élvezem 30 felett. Ügyesebb pasikkal is hoz össze az élet és valahogy jobban keresem a saját örömömet is szex közben, hogy nekem is mi a jó, nem csak a pasinak.
33N
8/9 anonim válasza:
Addigra sikerül legyőzni a gátlásokat és a tévhiteket, szóval igen.
9/9 anonim válasza:
én mindig is élveztem, mert hamar kiismertem a testemet és a szám nemcsak szopásra van, tudok kommunikálni hogy mit akarok 33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!