Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örültök ha kiderül egy pasiról aki tetszik, hogy nagy a farka?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 17:02
11/19 anonim válasza:
#10.
Persze persze, most jön az első 8-10 cm szöveg…
Azt megengeded nekem, hogy eldöntsék hogy NEKEM mi a jó?
Hogy azt szeretem e, ha érzek is valamit az aktusból, mert van bennem hús ami kitölt, vagy pedig ha harangoznak bennem és konkrétan nem érzek semmit?
Mert itt elvárás, hogy azt hazudjam, hogy utóbbi, de én felvállalom a valós véleményemet, legalább így anonim.
12/19 anonim válasza:
Jó a nagy, csak tudja használni is :)
14/19 anonim válasza:
11.
A kisfarkúak mindig ezzel vannak, vagyis vigasztalják magukat, hogy de hát a 10 centi!!!
16/19 anonim válasza:
Kb minden csaj örül ennek, ha kiderül, hogy szép nagy farka van a pasinak, ami rendesen kitölti a punciját. Az meg hogy ki mennyire ügyes vele, semmi köze nincs a mérethez.
17/19 anonim válasza:
Én átlagos méretű pasiként örülnék, ha nagy (ló) méretem lenne, az biztos.
18/19 anonim válasza:
Pasikat sokkal jobban izgatja a méret kb, de ezt már megszoktuk.
19/19 anonim válasza:
"Pasikat sokkal jobban izgatja a méret kb, de ezt már megszoktuk."
Ez valóban így van. A csajokat egyáltalán nem érdekli, hogy kinek hány cm, meg kisebb vagy nagyobb.... Csak rendesen kitöltse a farok a pinájukat, ez az alapelvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!