Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan nő van, aki szex közben szégyelli megélni a saját nőiségét? Pl szégyelli azt ahogy kinéz, még az orgazmust is, pl nem meri megmutatni, hogy eltorzul az arca közben stb...
Én 5 éve vagyok együtt a párommal, ő imádja a testem, állandóan vetkőztetne, fogdosna (szigorúan itthon:D). De én mégsem szeretem mutogatni magam, mert nem vagyok vele elégedett. Szex közben sem vagyok képes elengedni magam, zavar, hogy látja a hibáimat, amik szerinte nem léteznek. Végig azon stresszelek, vajon hogy nézhetek ki, talán emiatt sosem volt orgazmusom.
Én úgy vettem észre, a nők többsége nem elégedett magával.
Igen, 30 éves nő vagyok, lassan undorodok a szexről, folyamatos csalódás mindig.
Volt egy férfi aki azt mondta vicces amikor elélvezek, egy másik nem élvezett el, mondván nem is kíván...
Nem vagyok teljesen elégedett a testemmel, de teszek ellene sporttal.
Orgazmus: ott abszolút nem én irányítok :)
Nem gondolkozok, sem azon, hogy hogy nézhetek ki közben, grimaszolok-e, vagy akármi, egyszerűen csak amikor érzem, hogy lassan jön, fekszek mint egy pattanásig feszített íj (gyakorlatilag bármit megtehetnének velem, mert mindenre képtelen vagyok...) és nyöszörgök.
16-os vagyok.
Természetesen ehhez szükséges a barátom, aki pont úgy és pont ott ingerel, hogy (minél tovább húzva) kicsináljon vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!