Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a fiúk aki helyesek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk aki helyesek, nagydumásak, volt már jó pár kalandja, kapcsolata, ők nagyon jók a szexben?

Figyelt kérdés

Lányok mit tapasztaltok?

Egy rendes, szolid fiú közel sincs az ilyen srácokhoz szex téren?

2022. ápr. 8. 08:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Én az vagyok.
2022. ápr. 8. 08:32
 2/11 anonim ***** válasza:
11%

nem vagyok ilyen

minden lánynak kielégülést okoztam, s nagyon elégedettek voltak velem

2022. ápr. 8. 08:44
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Amelyik kutya ugat, nem harap… ismered a mondást?

Abszolút nincs összefüggés a között, hogy valakinek mekkora önbizalma vagy arca van, és hogy milyen az ágyban. Már eleve olyan sincs, hogy valaki milyen az ágyban. Ez nem egy objektív mérce. A lányok is sokfélék. Össze kell illeni egymással.

De általában véve elmondható, hogy akinek nagy az arca, az többnyire takargat valamit.

2022. ápr. 8. 08:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ezt így kijelenteni.
2022. ápr. 8. 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Azoknak a fiúknak két büdösnagy pofon kéne, én meg is tenném. F
2022. ápr. 8. 09:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, hogy jobbak teljesítmény szempontból, viszont magabiztosabbak és felszabadultabbak, ami alapból élvezhetőbbé, felszabadultabbá teszi az együttlétet.
2022. ápr. 8. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Nem bugyóztál még öcsém?

A nagypofájú ,meg aki lökdösődik,az többnyire ártalmatlan.Viszont az aki csak áll némán néz,na attól kell tartanod!

2022. ápr. 8. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy jobbak, de jobban össze tud hasonlítani téged másokkal, és el tudja dönteni, hogy te béna vagy vagy nem. :)
2022. ápr. 8. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:
4%

most képzeld magad egy ilyen ember helyzetébe:

a szinteden lévő jó csajoknak nem fogsz automatikusan kelleni. Persze ha tényleg valami isten nagy király vagy, akkor meg a legjobb csaj is alattad van a ranglétrán, de az ilyen helyi menőgyerekeknél nyilván nem ez a helyzet. Mert mindig van egy nagyobb kan.

Nos, szal hogy ha jócsávó vagy, akkor a 1-2-3 kategóriával alattad lévő csajok odadobják magukat neked, és hülye lennél nem elfogadni az ingyen numerát.

Vannak agymosott egyedek, akik hagyják hogy rájuk telepedjenek ilyen szint alatti nőszemélyek, ugye ilyet sokat látunk a világban, de az ellenkezőjét pl sosem (jó csaj és béna szerencsétlen alacsony vézna fiú)

SZóval ha jön az ingyen numnera, akkor jóhogy nem fog érdekelni, hogy mit gondol a csaj, aztán csak ürítésre fogod használni.

Lehet hogy a kis butuska meg már attól el fog menni, hogy egy nagy kan liheg rajta, szóval elégedett lesz, bár a nőknél erre kicsi az esély.

Meg egyébként is a nőknek a szex csak kis része a dolognak, nekik az is számithat, hogy lássák, hogy ők JÓ pasival mentek el, és a többi csajnak meg nem jött össze. Aztán meg ugye szeretnék meg is tartani a pasit, csak azt tévesztik el, hogy ezt nem azzal lehet elérni, hogy szétteszik a lábukat, hanem ettől több kell, de ők nem értik, hogy mi az a több, és ha tudnák is, nem tennék meg, mert az munka.

Ja és a nagy KANOK-nál nem probléma, ha a depressziós, ha szorong, ha céltalan, ha munkanélküli, ha szerencsétlen, mert akkor is kelleni fog.

Ismerek több ilyen embert. Amikor szét voltak este, akkor is volt csaj vagy több csaj akit dugtak.

Volt amelyik össze is házasodott egy ilyen mazsola fejü nővel, aztán 2 év mulva elváltak, és azonnal lett is neki másik, JOBB csaj.

De látszik hogy ott is a nő telepedett rá.

Nem minden jó KAN irányítja a saját életét, de mindenképpen jobb nekik, mint egy alacsony, gyenge férfikezdeménynek.

2022. ápr. 8. 10:08
 10/11 anonim ***** válasza:

én nem nézek ki jól, nem vagyok nagy dumás, de mégis volt jó pár kalandom meg kapcsolatom, és az elejétől kezdve jól dugtam, és ez nem igazán fejlődött az elmúlt 10 évben.

alkat válogatja, de szerintem a jóképűeknél nem az a döntő, hogy hogyan szexel, hanem hogy jóképű

fiúk között is sok az olyan, akinek mindegy milyen a nő csak nagy melle legyen, vagy hasonló együgyű dolgok.

2022. ápr. 8. 10:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!