Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/34 anonim válasza:
Nekem valamilyen szinten fáj,mégis élvezem.Felkap a párom,miután rákészültem,kellően felizgatjuk egymást,majd hasra fektet és mehet a dolog.Sok síkosítót kell használni.Én előtte kimosom magam,aztán a fenekembe is nyomok gélt.
32/34 anonim válasza:
Nem, nem kell mozognia, Viszont akkor jóbbá válhat, ha a durr bele előtt esetleg, szex közben van benned egy plug! Előtágít legalább, illetve használjatok kellő mennyiségű sikosítót is!
33/34 anonim válasza:
Kedves kérdező! Biztos vagyok benne, hogy nem a megfelelő partnerrel próbálod! Amikor azzal leszel, nem fog fájni! Egy új csodát fogsz átélni, amennyiben megtalálod hozzá, a "jó"társat. Aki nem a testeden át akar birtokolni(!)és bitorolni. Hanem a lelkedet is meg tudja érinteni!
Neeeee add fel!
Mindég van jobb!😉
34/34 anonim válasza:
#33 Nem mindenki egy "városon átmenő" k*rv@, szóval szerintem ez nem jó tanács. Inkább tanulja meg normálisan csinálni azzal akivel amúgy is lenni akar. Tudod, mindent meglehet tanulni és lehet segíteni a másiknak. Nem mindenki akkora lúzer, hogy egy olyan dolog miatt kirakjon vagy megcsaljon valakit amin amúgy lehet változtatni. :)
(Na, a sok gyengeelméjű most tuti lepontoz majd.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!