Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól csinálják, akkor nem fáj. Eddig az összes nővel análoztam. Olyannal is, aki arról számolt be, hogy korábban fájt neki, velem meg nem. De mivel nem szerette meg így csak 3x csináltuk összesen 4 év alatt és ezt is csak az elején most már nem. Persze az évek meg a rutin, tudni kell, hogy hogyan kell a popsit bevenni és, akkor nem fáj.
De ha ilyen béna a pasi, akkor inkább ne szenvedj, én biztos, hogy nem csinálnám, hogyha tudom, hogy fáj a másiknak.
#15: Kiscsillag... Puszta kíváncsiságból nem tehetek fel kérdést? Mondjuk azért, mert érdekel mások véleménye? Kíváncsi vagyok, hogy mások hogy szokták? Nem vagyok köteles megfogadni azt, amit írnak, vagy amelyik válasz felé billen a szavazás. Mielőtt kiírtam a kérdést, akkor is tudtam, hogy ha az"igen"-re érkezik több válasz, akkor sem fogom megvalósítani, mert egyszerűen nem tudom. De azt se tudtam, hogy mire fognak többen szavazni, nem ilyen arányra tippeltem volna. Pont ezért is tettem fel a kérdést. Mert kíváncsi vagyok. Ennyire egyszerű. Attól még, hogy nem feltétlenül értek egyet a válaszokkal, attól még elfogadom őket, hiszen mondom, kíváncsi vagyok. És attól még, hogy elfogadom őket, attól még leírhatom a saját véleményemet is, nem?
#21: Attól még, hogy én és a 18-as úgy vagyunk vele, hogy mi elviseljük a másik kedvéért, attól még nem mindenki így áll hozzá. Ne erőltesd rá egy olyan lányra, aki nem így gondolkozik. Mert ha világosan nemet mond, és annak ellenére erőlteted, akkor az bizony "metoo" lesz, vagy kevésbé lekicsinlő néven nemi erőszak. Hmm... ismerős a sztori... (Nem a mostani párommal.)
#22: Nem béna, csak nagy neki. De figyel arra, hogy a lehető legkevésbé fájjon, és óvatosan csinálja.
"#22: Nem béna, csak nagy neki. De figyel arra, hogy a lehető legkevésbé fájjon, és óvatosan csinálja."
Tök mindegy, hogy hogyan szépíted a dolgot. Akkor is önző és bunkó dolog. Én sem csináltam, mert a feleségem nem szerette. Ilyen egyszerű. Pedig imádom az anált. Így is vesztettem el a szüzességem. A korábbi barátnőmmel nagyon szerettük.
Légyszíves ne vegyél 1 kalap alá minden nőt. Az ő dolga mit visel el, más nőnek ehhez semmi köze. Én pl nem szeretnék azonosulni vele. Köszi.
#26: Látom, a szövegértés nem megy. Mégegyszer leírom. Ha a lány határozott nemet mond, akkor ne erőltesd, mert különben nemi erőszak lesz. Azt is leírom mégegyszer, hogy én az ő kedvéért bevállalom, elviselem. Szóval nem mondok nemet. Innentől kezdve nem értem, hogy mit kötekszel, hogy évek múlva ne jöjjek f.szságokkal.
Akivel legelőször próbáltam az anált, neki is elsőnek megengedtem. Másodszorra már nem akartam. Ezt többször is világosan a tudtára adtam. És mégis átrakta oda, miközben én hason feküdtem, mert a sima szexbe is beleegyeztem. Gondolom, mondanom sem kell, hogy ő nem figyelt olyanokra, hogy lassan tegye be, fokozatosan, és a legkebesebb fájdalommal. Élvégre ő azt is leszarta, hogy én nem akartam, és tiltakoztam ellene. Na ez a nemi erőszak, nem az, amikor a párom többször is megkérdezi, hogy biztosan berakhatja-e, és én többször is rábólintok, mert az ő kedvéért hajlandó vagyok elviselni.
Kérdezhetitek, hogy ha ez történt velem korábban, akkor most miért engedem, de nem fogok tudni válaszolni rá. Bárcsak tudnék. Gondolom, köze lehet a feldolgozatlan traumához, de csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!