Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostitúció hazánkban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostitúció hazánkban hamarosan teljesen elfogadott, köznapi dolog lesz, megváltozott valami a kultúránkban ?

Figyelt kérdés
Felnéztem a rosszlányokra és láttam, hogy most 800 online szexpartner, meg 300 masszázsos csajszi van fent (masszázs nekem már szexpartnernek számít), országosan kb. 2500 csajszi. Ezek mind fizetnek ennek a monopolszerű cégnek napi díjat, ha kint árulhatják magukat. Emellett még nyilván van máshol is prosti. Számoljunk csak 3000 darabbal. Mindegyik napi 4 menetet vállal, akkor az 360 ezer menet per hó, 4,2 millió menet per év. Vagyis hazánk minden férfi lakosa átlagban egyszer ellátogat hozzájuk, persze van aki sose, van aki heti kétszer. 10 éve ez a szám ennél sokkal kisebb volt.

2022. ápr. 6. 10:21
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
#40 Dehogy erzo, a legtobbje siman csak kajtatja a penzt. Talalkoztam mar erzo lannyal de o abba is hagyta, mert o a vegen mar csak a visszajaros vendegeit masszirozta akikkel ingyen is elment volna.
2022. ápr. 7. 21:19
 42/57 A kérdező kommentje:
41/ Itt is lehetőség van választani a vendégek között, aki nem szimpi azt be sem kell engednie.
2022. ápr. 7. 21:21
 43/57 anonim ***** válasza:
nyilvan de a penz nagy ur
2022. ápr. 7. 21:23
 44/57 A kérdező kommentje:
43/ Ja, de ha valaki kialakít egy jó bázist, akkor utána eldöntheti, hogy mennyit akar keresni stb. Napi 3 numerából már összejöhet 60-80 rugó, az meg egy délelőtt alatt megvan. Nekem furcsa, ha valaki ezt szívesen csinálja, de tuti, hogy van akinek ez jólesik, nem hiszem el, hogy mindenki undorodik az ügyfeleitől.
2022. ápr. 7. 21:41
 45/57 anonim ***** válasza:
#44 Mondjuk amit szamoltal az akkor igaz ha nincs leado, se semmilyen koktseg pl lakber. Szoval sajat lakas privat biznisz eseten, ami viszont ritka...
2022. ápr. 7. 21:50
 46/57 A kérdező kommentje:
46/ Amíg nincs lakás összeállnak ketten és bérelnek egyet és ott űzik az ipart. Az viszont kockázatos lehet, hogy a főbérlő ne tudja ezt meg. Ilyenkor szoktak jönni a segítők, akik elkérnek egy magasabb százalékot tőlük, de mindent leszerveznek, védenek stb.
2022. ápr. 7. 22:07
 47/57 A kérdező kommentje:
Bár nem tudom. Ha nekem lenne egy lakásom és kiadnám két ribinek drágábban, akkor nekem abból milyen bajom lehetne ? Prostitúció elősegítése ?
2022. ápr. 7. 22:09
 48/57 anonim ***** válasza:

#47.

Jogilag nem számít annak, mert annyit mondasz, hogy nem tudtál róla.

Bár a lányok esetleg zsarolhatnak…

Viszont (sajnos), ha 2 lány tartózkodik 1 ingatlanban, vagy bárki jelen van amikor a másik üzletszerűen kéjeleg, már arra rá lehet húzni hogy kerítés.

Tehát elvileg nem rendelhetne 2 lány egy ingatlanból.

Ez még egy gyengesége a magyar állapotoknak (ami így is az egyik legjobb az összes ország közül), igaz: gyakorlati következménye nem szokott lenni.

2022. ápr. 7. 22:35
 49/57 A kérdező kommentje:

48/

"Viszont (sajnos), ha 2 lány tartózkodik 1 ingatlanban, vagy bárki jelen van amikor a másik üzletszerűen kéjeleg, már arra rá lehet húzni hogy kerítés."

Az a kerítés, ha valaki odatereli az ügyfelet az örömlányhoz, vagy fordítva. Egy másik örömlány egy másik szobában nem tudja ezt elkövetni, hiszen ő is csak üzletszerűen kéjeleg, de nem terel oda senkit sem.

"Az elkövetési magatartás valaki megszerzése közösülés vagy fajtalankodás céljából más részére. A megszerzés egy közvetítői tevékenységet jelent, ennek minősül minden olyan magatartás, ami a nemi aktusra való közvetlen lehetőséget létrehozza, így például a befolyásolás, rábírás vagy a meglévő elhatározás megerősítése. " "Ennek döntő jelentőségűnek kell lennie a szexuális kapcsolat létrejöttében, így például a lakás rendelkezésre bocsátása nem tekinthető ennek, ha nem társul hozzá a felek összeismertetése. "

Tehát a lakás bérbeadója nem felel, csak, ha hozza a kuncsaftokat. Viszont a kuncsaftok mostanában az internetről jönnek, akiket nem kell toborozni, ezért a kerítés már nem nagyon állhat fent.

Ma viszont az üzletszerű kéjelgés az max. szabálysértés, de nem bűncselekmény, főleg, ha van orvosi igazolásuk. Márpedig ma már mindegyik jár három havonta vizsgálatra.

A kerítéshez kell egy passzív alany, akit odaszállítanak ahhoz, aki rajta szexuálisan pénzzért élvezkedik.

2022. ápr. 7. 22:49
 50/57 Dzsoki ***** válasza:
Mindig is kb ekkora volt a prostik száma,csak nem hirdethettek legálisan. Az biztosan megváltozott,hogy megjelentek akik a saját nemükhöz vonzódtak. Így,nekünk kevesebb rendes nő maradt,így a prostikra kényszerültünk. Egyébként,ha valaki irodán keresztül adja ki a lakását,akkor ki a keritő? A tulajdonos megbízza az irodát,hogy keressen bérlőt. Talál is két barátnőt,aki kifizeti a kauciót is és rendesen fizeti a bérleti díjakat is. Akik,miután kibérelték,férfiakat fogadnak a bérelt ingatlanban. Hol van itt a prostitúció elősegítése?
2022. máj. 10. 00:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!