Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostitúció hazánkban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostitúció hazánkban hamarosan teljesen elfogadott, köznapi dolog lesz, megváltozott valami a kultúránkban ?

Figyelt kérdés
Felnéztem a rosszlányokra és láttam, hogy most 800 online szexpartner, meg 300 masszázsos csajszi van fent (masszázs nekem már szexpartnernek számít), országosan kb. 2500 csajszi. Ezek mind fizetnek ennek a monopolszerű cégnek napi díjat, ha kint árulhatják magukat. Emellett még nyilván van máshol is prosti. Számoljunk csak 3000 darabbal. Mindegyik napi 4 menetet vállal, akkor az 360 ezer menet per hó, 4,2 millió menet per év. Vagyis hazánk minden férfi lakosa átlagban egyszer ellátogat hozzájuk, persze van aki sose, van aki heti kétszer. 10 éve ez a szám ennél sokkal kisebb volt.

2022. ápr. 6. 10:21
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

És mit jelent a 40ft/kattintás a rosszlányoknál?

Nekem ez nagyon meglepő, mert néhány éve azt mondta egy csaj, hogy 6000Ft a hirdetés egy hónapra.

2022. ápr. 6. 19:59
 32/57 anonim ***** válasza:

Ja de most nézem, hogy ezek amiket linkeltél nem a prostik hirdetéseinek az ára, hanem a hirdetői felület ára!

Tehát ami oldalt megjelenik potencianövelő, meg ilyenek!

Nem a hirdető nők fizetnek ennyit, hanem azok a cégek akik az oldalon akarják hirdetni a termékeiket!

2022. ápr. 6. 20:07
 33/57 A kérdező kommentje:
33/ Úgy tűnik, hogy itt kialakult a monopólium. A rosszlanyok.hu a monopólium, fel lehet őket kúrni a versenyhivatalnál.
2022. ápr. 6. 20:20
 34/57 anonim ***** válasza:
#33. Most erre miből következtettél?
2022. ápr. 6. 20:36
 35/57 anonim ***** válasza:
Amugy #32-nek igaza van, ezek nem a lanyokra vonatkoznak, hanem a livejasminre meg a potencianovelokre, ugynevezett banner...
2022. ápr. 6. 22:09
 36/57 A kérdező kommentje:
Ok, akkor valaki kérdezzen meg egy prostit, hogy mennyibe kerül neki egynapi hirdetés. Én tartom a napi 3.200 Ft-ot. Úgy tűnik a rosszlányok a legnagyobb hirdető, szinte kinden szál oda vezet, mnopóliumnak tűnik.
2022. ápr. 6. 22:18
 37/57 anonim ***** válasza:

sztem a beszamolokos havi 10/20 ezer realis

nehany szaz hirdetovel szamolva 5-10M ez havonta, fenntartas meg nem akkora koltseg. Kell vmi host, domain meg 1 sysadmin.

2022. ápr. 6. 22:23
 38/57 anonim ***** válasza:
Mondd, ez a matek a Pantaleon és a hölgyvendégekből jött?
2022. ápr. 7. 07:20
 39/57 anonim ***** válasza:
#38 Hogy mi? 500 * 10K = 5M, 500 * 20K = 10M. Nem annyra komplikalt. Es szerintem az osszkoltseg megallhat havonta max 3M-ben. Persze nem tudni hogy ok maguk mennyit hirdetnek mas oldalakon, de valszeg azt fedezi a bannerekbol befolyo penz.
2022. ápr. 7. 10:49
 40/57 A kérdező kommentje:

Nem kellett meglátogatnom egy örömlányt, de be tudtam szerezni a rosszlányok árlistáját egy kis trükkel onlájn. Ez legalább hivatalos adat, lehet, hogy az örömnéni el se tudta volna nekem ezt értelmesen mondani.

Napidíj (szexpartner és masszázsos): 650 Ft

Sorrendi kiemelések: kb. 300 Ft

Vannak még egyéb párszáz forintos előrekerülési opciók is.

Tehát napi 1 rugóért már elég jól pozicionálhatja magát az örömcsajszi. Ja, ha inaktiválja magát, akkor nem kell fizetnie, vagyis, ha éppen nem akar dugni, akkor addig itt nem kell fizetnie.

30.000 Ft-os egyenlegekkel töltheti fel magát, de arra kap még 10%-ot pluszban. Vagyis havi 27 rugóból éjjel nappal hirdetheti magát. Sokan 1-1,5 óra alatt megkeresik ezt a összeget.

Na ez az újdonság a régi időkhöz képest, hogy ribik ezrei vannak egy telefonhívásra/klikkre a paciensektől, azért azelőtt voltak a hotelek, a kerítők, az utcai csajok stb. sokkal nehezebb volt jó szexpartnert kapni, plusz a nunik egymással is komoly árversenyben vannak, hisz ez egy egymással jól kicserélhető piac, látható, hogy milyen kategória milyen értékelésekkel, milyen múlttal, szervízzel kb. hol mozog stb.

Kész, mint egy árutőzsde, habár itt érző lányok vannak többségében.

2022. ápr. 7. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!