Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem mondja meg, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja meg, ha nem jó a szex? (Kövér vagyok)

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve együtt vagyok a párommal, mióta együtt vagyunk, fogytam egy keveset, de amúgy akkor is, most is kövér voltam.

Heti 2-4 alkalommal szoktunk szexelni, és mindig azt mondja, hogy fantasztikus meg sokat dicsér, de előttem nem volt még kövér nővel. Az utóbbi időben elkezdett zavarni, hogy néha bénázik azzal, hogy beteszi vagy rossz helyre teszi be majdnem, és hát, ez amúgy nem új keletű, mindig volt ilyen, bár nem nagy tragédia. Viszont beszéltem egy barátnőmmel, aki szerint azért van, mert így nem fér hozzá rebdesen a puncimhoz meg nehézséget okoz neki így a szex.

És próbáltam erről beszélni vele, de mindig kitér a válasz elől, azzal jön, hogy de mennyire kíván srb.

De azóta megfigyeltem, és látszik, hogy zavarja pl. Hohy lovaglóban sem úgy fér hozzá a csiklómhoz vagy a combom nyalásnák... szerintetek miért nem őszinte velem? Nem harahudnék meg, ha elmomdaná, nem igazán sértődök meg ilyesmin.

2022. ápr. 5. 21:56
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Azt kell mondanom, hogy kaptam hasznos válaszokat is, és kevésbé hasznosakat is.

Megértem, ha valaki egyből szeretné rám húzni a saját elképzelését, hogy én önbizslomhiányos vagyok, panaszkodom stb. Hiszen valóban sok esetben találkozik az ember ilyen nővel, ha hasonló problémája van, minf nekem és a kövér nők között is akadnak olyanok, akik ezzel őrületbe kergetik a férfiakat.

Nekem is volt ilyen időszakom, nem, nem szoktam 0-24 panaszkodni és nem zaklatom állandóan ezzel s témával, de mivel abban hiszek, hogyha valami probléma van akár a szexben is, meg kell beszélni őszintén, ezért érthető, ha felhozom a témát.

Ami a kövérségemrt illeti: tudom, hogy vannak férfiak, akiknek külön ez jön be, ezért eltolódnak nála a határok, más neki a kövér, a széo, a normál, a vékony. De objektíven nézve én kövér vagyok, ha úgy tetszik elhízott, ami sem esztétikailag nem felel meg nekem és a páromnak, sem pedig egészsigügyileg . Ezért nem kérdés sem az, hpgy kövér vagyok-e, sem az, hogy ez ellen tenni akarok és teszek is.

2022. ápr. 7. 06:43
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvasom végig az összes kommentet,az sok nekem. Szóval lehet,hogy már írták előttem.

1.ha nyalogatja a combodat(is) biztos,hogy nincs baja veled!

2.ha úgy tesz mintha máshová tenné be, az azért van mert máshová is szeretné betenni! Csak nem meri mondani, popsiba szeretném.

49/F

2022. ápr. 19. 06:58
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt dok duci csajom és soha nem érdeket a sulya, mindig imádtam a nagy husos segget pláne kutyapozban ahogy hullámzik csuszkál a répámon.....már az beindit ha meztelenul simogatja elöttem a csikloját várva a nyelvem farkamm
2022. ápr. 19. 08:49
 34/34 A kérdező kommentje:
Kedves 32-es! Az análszex nálu k ritka, de terítéken lévő dolog, nem hiszem, hogy nem merné mondani :D
2022. ápr. 19. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!