Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem mondja meg, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja meg, ha nem jó a szex? (Kövér vagyok)

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve együtt vagyok a párommal, mióta együtt vagyunk, fogytam egy keveset, de amúgy akkor is, most is kövér voltam.

Heti 2-4 alkalommal szoktunk szexelni, és mindig azt mondja, hogy fantasztikus meg sokat dicsér, de előttem nem volt még kövér nővel. Az utóbbi időben elkezdett zavarni, hogy néha bénázik azzal, hogy beteszi vagy rossz helyre teszi be majdnem, és hát, ez amúgy nem új keletű, mindig volt ilyen, bár nem nagy tragédia. Viszont beszéltem egy barátnőmmel, aki szerint azért van, mert így nem fér hozzá rebdesen a puncimhoz meg nehézséget okoz neki így a szex.

És próbáltam erről beszélni vele, de mindig kitér a válasz elől, azzal jön, hogy de mennyire kíván srb.

De azóta megfigyeltem, és látszik, hogy zavarja pl. Hohy lovaglóban sem úgy fér hozzá a csiklómhoz vagy a combom nyalásnák... szerintetek miért nem őszinte velem? Nem harahudnék meg, ha elmomdaná, nem igazán sértődök meg ilyesmin.

2022. ápr. 5. 21:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát tedd a széttárt lábaidat a nyakába amikor hanyatt vagy, és akkor rendesen hozzá lehet férni mindenhez. ;)

A barátnőddel beszélj más dolgokról. Még az is lehet, hogy irígy.

2022. ápr. 6. 08:37
 22/34 anonim ***** válasza:
Te nem fogadod el magad, és bedumálod magadnak, hogy tuti nem jó veled a szex. Nekem eddig az egyik legjobb 100 kg feletti nővel volt, ennyit mondok.
2022. ápr. 6. 10:10
 23/34 A kérdező kommentje:
Elfogadom magam, és tudom, hogy egyébként jó velem a szex, de ez azért egy komoly nehézség, biztos sokat levesz az élvezeti értékből.
2022. ápr. 6. 10:29
 24/34 anonim ***** válasza:
75%

Ha egyébként jó veled a szex, akkor nem értem, hogy mi a nehézség, mi az, ami elvenne az élvezeti értékéből?

Szerintem te tévedsz, az ágyban nem az számít, hogy mi a divat, és a sovány test nem előny, legalábbis én ezt érzem. A csinos, vagy szép arc már kicsit más, az valóban finom, de a teltebb lányok között több a széparcú, talán mert a kerek formák esztétikusak. Erre egyébként se panaszkodtál, biztosan csinos a pofid. ;)

2022. ápr. 6. 19:26
 25/34 A kérdező kommentje:
A sovány testnél nagyobb előny nincs a szexben. Egy vékony lány, mégha nem is bomba az alakja, akkor is jobban néz ki, esztétikusabb, mint a leghomokórább alkatú kövér nő.
2022. ápr. 6. 19:42
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én 2x fogytam 20kg-nál többet életemben, és most próbàlok fogyni 25-öt (eddig 8-nál tartok). Nagyon megéri. Egészségesebb leszel, elkerülnek mindenféle nyavalyák, jobban fogsz kinézni, nagyobb lesz az önbizalmad is.
2022. ápr. 6. 20:25
 27/34 anonim ***** válasza:
69%

Csacsiság. Egy kerek popsi, kis pocak, teltebb csípő, és főleg gömbölyű, feszes, duzzadó mellek, ezek biztosan előnyösebbek, mint egy keszeg, csontos test, kiütköző csípőcsontokkal. Egyedül a divatbemutatókon, a kifutón látok ilyen vékony lányokat, mint szépségideálokat, de már a szépségversenyeken a lányokon van valami kerekség.

Sajnos ismerem a szitut, semmivel se lehet megingatni téged abban a hitedben, hogy minden jobb volna, ha 50 kilós lennél.

2022. ápr. 6. 20:26
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy minden jobb lenne, csak azt, hogy nem ringatnám magam abba az illúzióba, hogy a kövérség szép és rendben van.
2022. ápr. 6. 20:32
 29/34 anonim ***** válasza:
49%

Miközben a párod élvez téged, és te is őt, megtalálod az indokot, hogy ne érezd maradéktalanul jól magadat. Ez egy ismert jelenség a pszichológiában, a neve kognitív disszonancia. Mást mond a tudatod, mint amit valójában tapasztalsz, érzel. Nagyon zavaró, mint ahogyan a kérdésedből is látszik, rossz közérzetet, állandő feszültséget, önvádat okoz.

Természetesen igazad van abban, hogy a kövérség se nem szép, se nincs rendben. Csakhogy ez rád azért nem vonatkozik, mert ezekkel a kilókkal te nem vagy kövér. Sovány sem, igaz, de a kövér az nem ilyen. Megoldást jelent, ha 5 kilót leadsz, és megnyugszol, mert az már igazán a teltkarcsú, molett kategória, de semmiképp sem kövér.

A barátnőm pont ugyanez a méret, és ugyanígy marcangolja magát, de amikor együtt vagyunk, hajlandó elfogadni, hogy én éppen így szeretem, és nem akarom, hogy fogyjon (már csak azért sem, nehogy a gömbölyű melléből adjon le). :)

2022. ápr. 7. 00:37
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
De igen, 170 centihez 95 kiló kövér, miért kell letagadni ezt? Tudom, hogy a BMI már nem számít a legkorszerűbb mércének, de amikor normál intervallumként nők esetében a 18,5 és 23,8 (engedékenyebb határmeghúzás szerint 25) közé eső értékek összességét határozzák meg, akkor a 32,9, amennyi a kérdezőé az adatai alapján, bárhogyan nézzük, jelentős mértékű súlyfeleslegről árulkodik, még abban az esetben is, ha izmosabb, mint az átlag (ekkora eltérést az izomtömeg nem tud megmagyarázni önmagában). Elhiszem, hogy vannak pasik, akiknek kifejezetten a kövérség jön be, de ettől még nem fog megártani, ha nevén nevezitek a gyereket. Az viszont már igen, ha a személyes preferenciátokra hivatkozva akartok lebeszélni a fogyásról valaki olyat, akire ráférne, ergo jót tenne neki.
2022. ápr. 7. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!