Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg, ha nem jó a szex? (Kövér vagyok)
Lassan 4 éve együtt vagyok a párommal, mióta együtt vagyunk, fogytam egy keveset, de amúgy akkor is, most is kövér voltam.
Heti 2-4 alkalommal szoktunk szexelni, és mindig azt mondja, hogy fantasztikus meg sokat dicsér, de előttem nem volt még kövér nővel. Az utóbbi időben elkezdett zavarni, hogy néha bénázik azzal, hogy beteszi vagy rossz helyre teszi be majdnem, és hát, ez amúgy nem új keletű, mindig volt ilyen, bár nem nagy tragédia. Viszont beszéltem egy barátnőmmel, aki szerint azért van, mert így nem fér hozzá rebdesen a puncimhoz meg nehézséget okoz neki így a szex.
És próbáltam erről beszélni vele, de mindig kitér a válasz elől, azzal jön, hogy de mennyire kíván srb.
De azóta megfigyeltem, és látszik, hogy zavarja pl. Hohy lovaglóban sem úgy fér hozzá a csiklómhoz vagy a combom nyalásnák... szerintetek miért nem őszinte velem? Nem harahudnék meg, ha elmomdaná, nem igazán sértődök meg ilyesmin.
A kövérség nem tulajdonság csak egy állapot.
Fogyj le.
Nehéz elkezdeni, de nagyon megéri.
Hidd el hogy a mgoldás a fogyásod!
De beszéld meg vele kérdezd meg őszintén, és ha lekövérez, ne sértődj meg, hanem fogyj le!
Tudom mit beszélek!
Ha nem tetszenél neki, mással lenne.
De ha ilyen depis p.csa leszek aki full önbizalomhiányos, akkor esélyes hogy más után néz.
Ha eddig megoldotta a szexet és jó volt neki akkor mér a barátnőd hülyeségeivel traktálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!