Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen volt az első análszex?
Figyelt kérdés
Pár napja próbaltam ki először.
Összességében nagyon jó volt.
Ujjazást nagyon élveztem többször is elmentem. De mikor már a barátom farka került be az egyben volt nagyon jó de közbe furcsa érzés is. Nyilván szokatlan volt de ez elmulik egy idő után?
2022. ápr. 5. 16:38
3/7 anonim válasza:
Hiába vigyázva lassan hatol be, égő fájó érzés, utána már jól esett amikor megszoktam.
6/7 anonim válasza:
Nekünk meglepően könnyen ment, semmi fájdalom és még el is élveztem 1x szóval nagyon nagy siker. Barátom mondta is, hogy nagyon könnyen tágulok.
7/7 anonim válasza:
Nekem fájt. Közben is meg még utána is 2 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!