Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha valakit izgat a kakiszex?
Igen a cimkézés, mindent beskatulyázás - definiálás, súlyos :-)
Holnapután már különdefiniálják majd a balról jobbranyalás vagy fordítva, a lentről felfelé simogatást vagy fordítva. Hagyjuk már.
Nézzétek meg, hánymillió, akár itteni tini-fiatalnak van komoly gondja a szexualitásával. Semmi spontán behunytszemmelélvezekmindent, hanem az előre megkellbeszélni-programozni ki mit hogya kéne !!! hogy csináljon, hogy nekem jó legyen.
EGy nagy f..szt.
Én kell hogy magamat adjam maximálisan, és a másik is magát nekem. Na és itt kezdődik a "talán jó lesz".
És ha az első 1-2 alkalom nem jó, hagyni kell, mert soha nem lesz jó, max a biológiaidugás része fog talán kielégülni, de nem a lelki vágy, mert az ki sem alakul.
Ennyi.
Mellesleg én még mindíg szeretem :-).
És vágyom is rá, egy szép popsira az arcom felett, 69-ezve nyomhatná ki.
41. es , igen mellé az ítélkezés...
Igen teljesen szépen leírtad!
Én voltam úgy, ahogy a 46-os. És igenis jó volt.
Érdekes, de felizgatva, falatpoosi az arcom felett, a puncija csöpögött-pisilt és nyomta szépen a popsiját, azt is nyaltam :-).
Mondjuk ami kijött belöle, jó krémes volt, én le nem nyeltem de szépen lefolyt a nyakamra.
Szóval örök igazság, itt beszélni róla mindenkinek fujjj. De benne lenni ebben a játékban élvezettel, nagyon megfog és rákattan az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!