Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha valakit izgat a kakiszex?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 00:15
22/49 anonim válasza:
Nem! Mindenkinek magánügye. Nekem semmi bajom nincs vele! Engem is izgat:) főleg egy szexi női popsiból távozó nagy vastag hurka kaki látványa!
23/49 anonim válasza:
Ez már egy olyan magas szintje a szexualitásnak és az egymással lévő bensőséges kapcsolatnak amit kevesen érnek el. Sajnos nekem is egyetlen egy hölgyet sikerült megismernem aki képes volt erre.
24/49 anonim válasza:
Nos.
Engem izgat, szeretem.
Igen, kakilt lány a számba.
Elítélendő?
Lehet. De kinek mi köze hozzá?
Sajnos azóta sem találtam lányt aki hajlandó lett volna erre.
Évente beoltatom magam elég sok mindenre mivel vannak egészségügyi kockázatai.
Mint írtam kaptam már szájva, le is nyeltem, és kutya bajom sem volt tőle.
Léteznek ettől jóval elítélendőbb dolgok. Álattal stb. Had ne részlezzem.
Egy életem van, és én engedek ezen vágyaimnak hisz nem ártok vele senkinek.
Csak nagyon nehéz ehhez partnert találni...
Pontozzatok le nyugodtan. Nem érdekel. :)
Ha itt van ilyen lány akit ez izgat írjon nyugodtan. ;)
25/49 anonim válasza:
Nem elítélendő szerintem. Felnőtt emberek egymás közt azt csinálnak amit akarnak, ha mindegyik fél beleegyezésén alapul, és nem ártanak vele maguknak vagy másoknak.
26/49 anonim válasza:
Van itt lány akit izgatnak a kakis játékok? Írhatna :)
27/49 anonim válasza:
Mitől szex a szájba.szarás? Ez inkább az elmebaj ismérve.
28/49 anonim válasza:
engem is izgat)ha van ilyen lány,írhatna)42f
29/49 anonim válasza:
Egy jó lecsó után majd én tele.fosom a szádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!