Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak hogy el tudjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy el tudjak élvezni?

Figyelt kérdés

Én nagyon igyekszem de sehogy sem sikerül, és emiatt egyre mérgesebb a barátom. Miért vagyok ilyen béna hogy ez sem megy? (Nem tudom megjátszani mert azzal rosszabbul járok.)

Annyira szeretném, de vele sehogyan sem sikerül, bármit tesz is, legtöbbször kellemes, de nem tudok elmenni… Mit csináljak??? Ez már nagyon megalázó😅😓 18L

2022. ápr. 3. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátod valószínűleg nem nyal elég ügyesen és kitartóan. Hiúsági kérdésnek fogja fel, hogy nincs orgazmusod tőle, téged okol, ezért nem tudod elengedni magad. A következő partnered remélhetőleg figyelmesebb lesz.
2022. ápr. 3. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a kérdés is ismétlődő! Ugyanebben a variációban már kiírva!

Angol tudósok megállapították, hogy az a lány aki nem tud kielégülni, nem tehet róla hogy egy balfék sráccal hozta össze az élet, aki olyan analfabéta, hogy nem tudja megtanulni az örömszerzés fortélyait.

1 fürge ujjperc, és egy fáradhatatlan nyelv kell hozzá!

2022. ápr. 3. 19:26
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
A mérges barátot RUGD KI!!!! Ismerkedj normálissal!
2022. ápr. 3. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ő hibája, hogy amatőr, nem a tiéd.
2022. ápr. 3. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:
35%
A pasit se kéne hibáztatni, tudjuk jól, hogy rengeteg nőnek sehogy sincs orgazmusa. De az sem oké, hogy mérges emiatt.
2022. ápr. 3. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, neked kellene mérgesnek lenned a pasidra hogy nem tud elvinni a csúcsra, nem fordítva. Ha a pasid ezért követelőzik, gorombáskodik akkor mielőbb szabadulj meg a hülyéjétől. Tipikusan olyan figura aki szerint mindenben IS te leszel majd a hibás az életben.
2022. ápr. 3. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!