Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy el tudjak élvezni?
Figyelt kérdés
Én nagyon igyekszem de sehogy sem sikerül, és emiatt egyre mérgesebb a barátom. Miért vagyok ilyen béna hogy ez sem megy? (Nem tudom megjátszani mert azzal rosszabbul járok.)
Annyira szeretném, de vele sehogyan sem sikerül, bármit tesz is, legtöbbször kellemes, de nem tudok elmenni… Mit csináljak??? Ez már nagyon megalázó😅😓 18L
2022. ápr. 3. 18:27
2/16 A kérdező kommentje:
De, úgy igen😅
2022. ápr. 3. 18:32
4/16 anonim válasza:
Ideje bevetni a nehéztüzérséget. Három jól megtermett négert javasolnék a probléma orvoslására.
5/16 anonim válasza:
Rágörcsölsz a pasid miatt, mert mérges! Az ő hibája
6/16 anonim válasza:
hát vagy nem csinálja neked elég jól. nem tudsz neki kicsit segíteni, hogy hogy lenne neked még jobb?
7/16 A kérdező kommentje:
#6 hát én megpróbáltam
2022. ápr. 3. 18:39
8/16 anonim válasza:
"emiatt egyre mérgesebb a barátom"
Dobd ki a fenébe! És keress egy értelmes FÉRFIT!
Komolyan, miért vagy ilyen öntelt, idióta suttyóval?
10/16 anonim válasza:
Ő mérges? Ő az, aki nem tud kielégíteni, neked kéne mérgesnek lenni. Nehogymár te érezd mahad rosszul miatta. Jól teszed, hogy nem színlelsz, azzal semmire se mennél. Mondd el neki, hogy neked hogyan jó, konkrétan mutasd meg akár, nyíltan kell beszélni erről. Jó lehet olyannal szexelni, akivel "legtöbbször kellemes"... Ennél többet is kiválthatna belőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!