Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gumi csökkenti a fertőzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gumi csökkenti a fertőzés esélyét, de nem 100%-osan. Mi jelenti a legnagyobb veszélyt gumival?

Figyelt kérdés

Az ember gumit használ, és ennek ellenére fennáll a veszély, hogy szexuális úton terjedő betegség kerül átadásra. Egész pontosan mi jelenti a legnagyobb veszélyt ilyenkor?

A csókolózás? Az orális szex? A nemi szervek egymással, gumin keresztüli érintkezése?

A gumi használata mellett mi a második legjobb dolog, amit az ember tehet, hogy elkerülje a fertőzés átadását? Ha előjátéknál a nemi szerven csak a kezet használjuk de szájat-nyelvet nem, az nagy különbséget jelenthet biztonságban?

Vagy már az orális szex is gumiban legyen?

Mit lehet tenni, ami tovább segíti azt, hogy ne terjedjen át a fertőzés?

2022. ápr. 3. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, testnedvvel terjednek.
2022. ápr. 3. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha elszakad a gumi például vagy az előváladék alul kiszivárog. Orálnál is kell gumit húzni ha ennyire tartasz a fertőzésektől. Ha a kezeden nincs seb és utána nem nyúlsz magadhoz az biztonságos lehet de a 100% csak az ha nem is szexelsz. De lehet egy szűrésre érdemes lenne elvinni a párod mert a kérdésből az jön le hogy nagyon aggódás a betegségektől
2022. ápr. 3. 09:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert az immunrendszerem problémás és én különösen veszélyeztetett vagyok bármiféle bakteriális vagy vírusos fertőzésre. Egyéjszakás kalandkor, ha lehetséges, aktus előtt nem vinném el a nőt tesztelni, ha már kezdünk összemelegedni. :)
2022. ápr. 3. 09:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Vannak olyan nők, akik nagyon benedvesednek és folyik mindenfelé, de ha ügyesen csinálom, elkerülhető, hogy a nedv számba kerüljön: például úgy ujjazom, hogy az ujjaimat azzal nedvesítem be, hogy az ő szájába teszem az ujjam, sok nő ettől beindul, hogy ilyenkor a saját testnedvét kóstolja.

De nem tudom, ez rajtam mennyit segít biztonság terén.

2022. ápr. 3. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha immunhiányod van akkor az egyéjszakás kaland elég bátor dolog. Én azt nem erőltetném. Ha mégis akkor csak ujjazd előjátékként és még az előtt húzd fel a gumit száraz kézzel.
2022. ápr. 3. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az óvszer használatakor a fő kockázat az, ha elszakad. Erre leginkább akkor van esély, ha túl kicsi a gumi és/vagy nincs meg a megfelelő nedvesség/síkosítás. Ha aktushoz és franciához is óvszert használsz (nők kényeztetéséhez orális gátat), valamint figyelsz a megfelelő óvszerméretre és síkosításra, akkor mindent megtettél a biztonságos szex érdekében. Csókkal jellemzően a herpesz terjed, azt meg általában látod, ha a másiknak hólyagos/sebes a szája.
2022. ápr. 3. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szóval ő szopjon le gumiban, de te nem nyalod..

Egyébként HPV szemölcs gumival is atadhato mert a szeméremtest összeér

2022. ápr. 3. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!