Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről fantáziáltok ma este?🫦🍆
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 21:43
21/117 anonim válasza:
Ha a forint erősödik, akkor jó döntés volt a kormányváltás. Ha a forint gyengül, akkor ez a szerencsétlen még mindig hatalmon van.
Ha Orbán marad és erősödik a forint, ilyen nem lesz.
Ha Orbán hatalmon van, és gyengül a forint, ez a valóság, hogy rossz a döntés.
Ilyen egyszerű.
29/F
22/117 anonim válasza:
És azt is tudod hogy milyen hatással lesz rád ha a forint hosszú távon erősödik? Gondolok itt arra hogy mondjuk a következő 10 évben végig erősödik évi pár százalékot.
23/117 anonim válasza:
Ha 10 év múlva is forintot kell használni Európa szívében, az továbbra is kellemetlen... Már tíz éve is késő lett volna bevezetni Magyarországon az eurót. Hajrá fidesz. (irónia)
24/117 anonim válasza:
Én nem megyek bele a politikába attól függetlenül mondom hogy ha nem értékelik le a forintot akkor az összes gyár bezarhatna amik sajnos a lakosság nagy részét foglalkoztatják. Összeszerelő műhely vagyunk ez van.
A magyar melós gyenge közepes munkát végez tehát ha a deviza ertetelenedese nem kompenzálja a rossz hatékonyságot akkor drága lenne itt gyártani.
25/117 anonim válasza:
Arról, hogy a barátnőm lepippant.
26/117 anonim válasza:
Kezdem magam szarul érezni, hogy én arról fantáziálok, hogy ájulásig nyalnék egy finom fiatal puncit :O
27/117 anonim válasza:
Hogy leszólítom a srégen alattam lakó nőt, aki nagyon tetszik már egy ideje. Mindig csak köszönünk egymásnak, és már beszéltünk pár szót ugyan, de még nem hívtam el sehova. Mielőbb valóság lesz a fantázia, és megteszem, utálom már a fantáziálást, a valóságban kell lépnem.
28/117 anonim válasza:
HOGY AZ ELLENZÉK NYER!!! ADJA MEG AZ ISTEN CSAK MOST AZ EGYSZER KÖNYÖRGÖM...ez a valaha volt legnagyobb fantáziám😅
29/117 anonim válasza:
Hogy az Orosz barát fasiszta Orbán nagyot bukik a választáson.
30/117 anonim válasza:
A sárga teletubbi Laa-laa mozgatja most a fantáziám. Tudnék vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!