Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak egyszer nem kellettem akkor gáz lenne ha mégis összejönnék vele?
Figyelt kérdés
Amikor ismerkedtünk, talált mást, aztán most újból elkezdtünk ismerkedni. Gáz ezek után összejönni? Nem venne már komolyan?2022. ápr. 2. 15:43
1/3 anonim válasza:
Nem gáz,z élet ilyen.Most legalább jól meg...
2/3 Noren1989 válasza:
Mivel a kekszualitàsba írtad, így a vàlaszom: dugni jó lesz még!
3/3 anonim válasza:
Velem volt olyan hogy egy csaj durvan leoltott hogy mit probalkozgatok nala neki amugy is pasija van. Aztan a vege az lett hogy masfel even at heba hoba dugtam a pasija mellett.
Azota gyereke is lett a pasitol(biztos hogy nem tolem) es tudomasom szerint nem tudott arrol mas is dugta a nojet.
Ugy tudom a srac meg megdugott a baratnoje mellett egy 16 eves kiscsajt akkor volt a lany 26 amikor velem csalta a pasijat.
Hat ilyen az elet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!