Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strapon első tapasztalat.Fiúkat kérdezek akiket dugott meg nő, hogy milyen volt az első?Fájt?,Most vetetem el a "szüzességem" attól félek nem fogom élvezni és nem élvezek el.
Ha ezt megengeded akkor gondolom megvan a megfelelő bizalom ,szeretet .
Gondolom ha idáig eljutottatok, már volt Simi, esetleg ujjazás, akkor nem fog kellemetlen lenni, sőt kifejezetten élmény lesz .
Ne parazz. Mi is szoktunk néha, és fantasztikus ha a csajszi is örömmel csinálja.
Nekem barátnőm hozta fel annak idején, aztán megtetszett. Ha alapból szereted az anális játékokat akkor biztosan tetszeni fog, nyilván először kisebb mérettel, aztán majd fokozatosan egyre nagyobbal érdemes. Nekem pl az első alkalomkor végig erekcióm volt és simán el is élveztem, még kérnem is kellett, hogy lassítson.
19F
Volt akivel fájt, ezt szóvá is tettem, hogy fimoman. Aztán kikötözött én nem érdekelte... Utána nem találkoztam vele.
Volt akivel nagyon élveztem.
A legelsőt azt barátnőm csinálta, vibrivel, nem volt gond. Megvolt a barátnő féle gyengédség.
29/F
Hát nem volt jó, nem a csaj tehetett róla.Egy 18 cm es 3-4cm vastag, felcsatolhatóssal dugott meg.Nem ő volt a rossz, hanem hogy nem vibrált a műfarok.Nem tudtam elmenni, csak ha verte külön.Benyomta tővig.Beindított hogy ki vagyok neki szolgáltatva.
De nem bírtam elélvezni prosztazán keresztül.Szerintem ennyi volt.Kipróbáltam.Nem jó.Lehet picsogni hogy látens buzavirág, vagy bi pasi vagyok, szerintem heteró vagyok.
Én elvezném csak sajnos sehol nem találok ilyen nőt :(
Ti merre találtok rá partnert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!