Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lánynak hol érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lánynak hol érdemes partnert keresnie?

Figyelt kérdés

20 év alatti vagyok

Van biszex hajlamom is ha ez számít, akár benne lennék hármasban is. Van erre külön oldal?

Lehetőleg nem ilyen puncs.hu, anotalk meg társai

2022. ápr. 1. 16:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem alkalmival kéne elveszteni, már csak azért sem, mert nagy eséllyel nem érdekli hogy neked mennyire jó. Mondjuk igaz hogy az hogy kapcsolatban vagy valakivel se jelent sokat, én is egy elég nagy köcsöggel vesztettem el. De 20 alatt, még egyáltalán nem vagy elkésve, nem kell sietni sehova. Hány éves vagy amúgy pontosan? Privátba is jöhet. L
2022. ápr. 1. 16:43
 2/26 A kérdező kommentje:
Most vagyok benne a korban, forr a vérem 😀 Tudom hogy nem visszafordítható, és nem is bánom. Előzetes ismerkedés fix lesz
2022. ápr. 1. 16:46
 3/26 anonim ***** válasza:
31%
Akár itt is. Írj, válaszolok!
2022. ápr. 1. 16:47
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, szurkolok hogy jó legyen :D mindenképpen figyelmes pasit keress. Amúgy tapasztalataim szerint szórakozóhelyen egy pillanat alatt fel lehet szedni bárkit, akkor már legalább látod hogy milyen élőben, tetszik-e :D Elérhetőséget cseréltek, ismerkedtek aztán hajrá. /#1
2022. ápr. 1. 16:51
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem számít hogy néz ki a pasi. Lehet helyes ha a tudása semmi
2022. ápr. 1. 16:52
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
Ha gondolod...?! Megtiszteltetés lenne :)
2022. ápr. 1. 16:53
 7/26 anonim ***** válasza:
8%
Írtam neki, de még az elküldött levelek közül is eltűnik, amit írtam.
2022. ápr. 1. 17:00
 8/26 anonim ***** válasza:
28%
Milyen korú pasira gondoltál?
2022. ápr. 1. 17:04
 9/26 anonim ***** válasza:
14%
Tanító bácsit itt is találhatsz!
2022. ápr. 1. 17:36
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se vagy még semmivel se elkésve, de én nem tudnék ilyen helyet mondani. Hisz mindenhol lehet találni, olyan embert, akit nem akarsz kifogni.

De szerintem is mindenképp egy olyan pasit válassz, aki odafigyel rád. Én is szűz vagyok, és én se siettetem. Ha majd meg kell történnie, akkor meg fog a megfelelő lánnyal.

19 F

2022. ápr. 1. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!