Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim. Volt már olyan barátnőtök akinek a lányát is szívesen répáztátok volna?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 09:25
31/88 anonim válasza:
Hát hogy nem sűrű az a férjem miatt nem miattam.
33/88 anonim válasza:
nekem volt már olyan hogy ha lehetett volna az anyát is.
34/88 anonim válasza:
Volt ilyen! A koránál fejlettebb volt a kiscsaj!
35/88 anonim válasza:
A jelenlegi szeretőm augusztusban lesz 50. Nagyobb a libidója, mint sok 20asnak. A fantáziájáról nem is beszélve
36/88 anonim válasza:
Szívesen tenném sűrűbbé, nekem sem túl gyakori manapság
37F
38/88 anonim válasza:
Olyan volt, hogy egy 16 éves csajjal voltam együtt és a 35 éves anyjával dugtam. Ekkor én 27 voltam. A kapcsolat utolsó pár hónapjában kettőjüket egyszerre is.
39/88 anonim válasza:
Olyan is volt, és olyan is akinek a húgát! Sajna nem jött össze!
40/88 anonim válasza:
33 évesen volt egy 49 éves barátnőm, akinek két lánya volt. A nő felülmulta a legtöbb huszonéves lányt olyan teste volt. Lányai pedig egyik dögösebb volt, mint a másik. A 23 évesnek volt pasija és alig találkoztam vele. Viszont a 19 éves anyucival lakott. Vele egy hónap után legalább annyiszor szexszeltem, mint az anyucival. ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!