Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú vékony pénisz a legrosszabb?
Nekem 17 cm felett van pár milliméterrel, tehát azt hiszem hogy erre már lehet mondani, hogy hosszú…
Viszont a legvastagabb részen a makk, az 4cm széltében.
Pedig a péniszem nagy részéhez képest nagy makkom van.
A többi rész az még vékonyabb… És lefelé vékonyodik.
Sajnos az eddig aktusoknál mindig nagyon könnyen becsusszant síkosítás nélkül is, s ugyan a lányok akikkel voltam fel voltak izgulva, nem tudtak elmenni…
Csaj szájjal tudtam Őket kielégíteni, meg volt egy akinél segédeszközt használtunk.
(Csikló izgatót)
Viszont több is azt mondta, hogy amúgy képes a hüvelyi orgazmusra, de se Ő, sem én nem igazán éreztünk semmit amikor benne volt a péniszem…
Az egyik lány eleve jóval vastagabb dildót használt magányos óráiban.
Ezek ilyen 1-2 alkalmas szexkapcsolatok, kalandok voltak, barátnőm még nem volt…
De 5 lánnyal voltam összesen eddig.
Sajnos félek komolyabban ismerkedni.
Az a baj, hogy mostmár szexre is visszautasítottam valakit, mert csak arra tudtam gondolni, hogy az aktus megint kudarc lesz.
23/f
Én is ilyesmi méret vagyok.
Sose volt gondom vele. A csajom engem is szeret meg a pötschömet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!