Mi volt a legrosszabb autó amivel hosszú útra kellett menned?
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 22:26
1/11 anonim válasza:
Zastava. Meg indiai Tata, na az aztán tényleg egy borzalom volt, olyan kicsi, hogy el sem férsz benne.
2/11 anonim válasza:
Mi számít hosszúnak? Bp-Balatonfüred, 2001-es 1.0 full fapad swift. Autópályán 110-nél nem mertem többet menni, klíma nyista, mikor 2 óra után kiszálltam, nem éreztem a derekamat 🤣
3/11 anonim válasza:
Kétütemű Wartburg, 1100km egy nap, majd rá egy hétre ismét ennyi. Már az 500-600 km körül minden bajom volt.
4/11 anonim válasza:
1.3 swift, de nem volt alapjárat és fékezésnél kicsit elhúzott jobbra.
800 km-t mentem vele egyhuzamban.
5/11 anonim válasza:
1993-as B Corsa, 1.2 45 lóerő. Különösebb baj nem volt vele, csak az előzés volt tragikus hadművelet, amihez szemből kilométeres üres út kellett. 100 fölött meg csak szimplán nem volt benne semmi biztonságérzet.
6/11 anonim válasza:
1.3 swift. Nem volt fék és nem vette a sebességet a váltó. 30km-tert mentem vele. Sötétben. Én voltam egyedül józan.
7/11 anonim válasza:
#5-höz csatlakoznék '92-es Corsa B 1.2 benzin. Valamint MTZ 820.2
8/11 mindentudó99 válasza:
100 éves ford sierra. Csak 50 kilómétert mentem de 500 nak tünt. Olyan holtjátéka volt a kormánynak hogy alig lehetett az ùton tartani. Leizzadtam mire hazaértem.
9/11 anonim válasza:
Golf IV. Bár a hosszú útból általában rövid lett, sokszor ott hagyott aztán vissza kellett fordulni
10/11 anonim válasza:
1999-es Corsa B 1.2-es. 2600 km 4 nap alatt. Aludtam is benne. Ket-harom gond volt az uton:
- nem jol jelezte mennyi van az uzemanyagtartalyba, de ez "magatol" helyrejott aztan
- elromlott a gps-em a telefonomon, de volt nalam tartalek
- amikor mar celba ertem, akkor tunt fel hogy amikor tankolom tocsa keletkezik a kocsimalatt. kb fel liter benzin folyhat melle tankolasrol, valami elrepedt a bevezetocsonel a tanksapkanal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!