Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a velemenye a "baratsag extrakkal" fele kapcsolatokrol?
Rengeteg ilyen van. Például a 2-esheh hasonló emberek is ilyenben vannak. Hiszen sok esetben kimondják hogy párkapcsolat, leginkább azért mert most az a menő.
Másrészt ezzel liberális-keresztényi módon lehet egymásnál aludni , túl lehet lihegni a Valentin napot, mindig lesz indok h kihuzzák magukat adott programok alól - mondván -a dragámmal leszek- . A csaj elvarhatja h legalább 1db vállalható pasi meglocsoljuk Húsvétkor, és persze lehet szopni-nyalni, kefélni az erkölcscsőszöket sarokba szorítva .
Mert szerelem az nagy többségben NINCS, épp úgy mint a barátság extrákkal kapcsolatban. Egy különbség van még; az egyik féle embertársaink viszony legalább egy barátságra épül. A másik pedig önámításra
Jó, ha nincs más. Nincs kötöttség, csak haverság meg szex. De nekem személy szerint csalódás volt. 2x volt ilyen az életemben.
Az egyikkel Fél évig csináltuk, aztán kiderült, hogy a pasi hazudott nekem. Úgy " jöttünk össze", hogy szakítottak a barátnőjével, ezért mentem bele, épp nekem se volt senkim, de később kiderült, hogy kb 2 hónap után kibékültek, csak ezt a szexbarátom " elfelejtette" közölni velem. Így 4 hónapig párhuzamosan szexelt mindkettőnkkel. :(
Rohadtul mérges lettem rá emiatt, kapott egy pofont, bocsánatot kért, de nekem ez túl kevés, túl későn, megmondtam hogy ne merjen többet keresni. Megszakítottam vele minden kapcsolatot.
A másikkal 1 év volt, "szakítottam" miután elmondta, hogy belém szeretett és többet akar. Barátok voltunk, és vagyunk, de egy párkapcsolat sosem működött volna köztünk. Túlságosan mások ilyen téren az igényeink. Ő soha nem tudott volna hűséges lenni, nem az a típus, és házasságellenes is , ami nekem kizáró ok, emellett gyereket akart később, ami számomra szintén kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!