Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiként jött már össze szex, 50 körüli nővel?
Figyelt kérdés
Nekem van egy kiszemelt. Szingli vagy 6-7 éve. Szerintem szexuális életet sem él senkivel, tuti hogy ki van éhezve. De nem tudom hogyan lehet egy ilyen szitut összehozni megvalósítani, mégis csak dupla idős nő...2022. márc. 31. 05:45
21/60 anonim válasza:
50 évesen valószínűleg többet gondol a Barátok köztre, mint a szexre, de hajrá. xD
22/60 Dzsoki válasza:
Így azért nehéz,ennyi információból! Szomszédasszony,boltban dolgozik,te dolgozol a boltban és vevőként jár oda a nő,közel azonos időben,egyfelé mentek a metrón,buszon stb?
23/60 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, hogy esélyed szinte nulla. Ötven évesen már nem sok nő szexel főleg huszonéves pasassal. Ne tévesszen meg ha jól néz ki és jól öltözik!
24/60 anonim válasza:
Be kell próbálkozni, ez a ház körüli segítség jó ötlet. Én 20 voltam, láttam hogy szenved a fűnyíróval az utcában egy nő, pontos korát nem tudom de kb 50+, segítettem neki, le is nyírtam a füvet, ő ajánlotta fel hogy egy sört elfogadok-e mert pénzt nem akartam. Aztán segítettem neki még párszor, iszogattunk én meg bepróbálkoztam : D Kinevetett, hogy fiatal vagyok, de végül egy laza petting összejött kicsit egyoldalúan, szex nem sajnos. Azóta is néha segítek neki, ő akkor is megmondta hogy tudja mi a dörgés csak azért csinálta hogy legyen egy plusz tapasztalatom. Korrekt volt.
26/60 anonim válasza:
Hát gyakorin nagyon nehéz összeszedni valakit. Igen kitartóan hagyom, hogy próbálkozzanak nálam, de ha nem, hát nem.
27/60 anonim válasza:
Szerintem meg nem nehéz összeszedni valakit GYK-n. Fiatalt , vagy idősebbet egyaránt lehet . Csak nem dickpict-el kell kezdeni. Persze nem kell törölni az összes ilyen képet, kicsit később még szükség lehet rá 😁
Ha úgy van, eléggé tudja lelkesíteni a csajokat, hogy találkozattok/ő is küldjön.
28/60 anonim válasza:
Nem értem ezt a "50 felett megszűnik a nőknél a libidó" dolgot.
Bár nem huszonéves vagyok, hanem 42, de volt szexkapcsolatom több 50 körüli hölggyel is az elmúlt években.Pont hogy szexet kerestek, mert nem kapják meg, és igénylik.
29/60 anonim válasza:
#28 Akkor nagy szerencséd volt. Kb. az 50 körüli nők minimum nyolcvan százalékának nincs már szexuális vágya. Érdemes elolvasni a menopauzával kapcsolatos szakorvosi cikkeket. Gyakorlatilag akármilyen szomorú ez megszűnik ez a funkció. A természet ezt így alakította. A páromnál 45 éves korában már teljesen megszűnt olyannyira , hogy maximum csak egy baráti puszira van igénye. No ezután beleástam magam a témába és elkeserítő dolgokat olvastam.
30/60 anonim válasza:
29
A szexpartner keresőkön elég sok 50-es nő van fent.Én is ott jöttem össze velük.És nagyon is kívánják a szexet.Csak sokan nem otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!