Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16.5 cm hosszú pénisz az tényleg már nagy méretnek számít?
Volt aki elbírt volna sokkal nagyobbat is. Pedig átlag magasságú, sportos csaj volt.
Aztán volt akinek már (a tiédtől alig nagyobb is) fájdalmat okozott. De szerintem kb 4 nőből 3 NEM akarna 16,5cm-nél nagyobbat.
@5
"mert a hüvely maximum 16-18cm"
Hát, 20 cm (F), és csak bizonyos esetekben érzem, hogy bökdös valamit. Nem létezik olyan férfi méret, ami be férne bele egy átlagos nőbe.
"hanem hogy meddig bírod."
Optimális eset az szerintem játék + 20 perc dugás, de abban a 20 percben bele kell tudj adni mindent. Az 1 órás dugások általában már a férfiról és az egóról szólnak, nem a nőről.
Ez egyáltalán nem számít nagy méretnek, mondom ezt pasiként.
Egy csaj nekem egyszer azt mondta, a nagy farok 19 centi felett kezdődik. Aki nagyot szeretne magának, ezek közül választ, lehetőleg jó vastagat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!