Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetiségű lányokkal dugtatok már és melyikkel volt a legjobb?
Figyelt kérdés
Olaszal már dugtatok például?2022. márc. 30. 12:59
2/10 anonim válasza:
Felciganyokkal. De inkább magyarnak mondanám őket mert asszimilalodtak. Jó volt.
3/10 anonim válasza:
Magyaron kívül csak egy japánnal.
4/10 anonim válasza:
Japán
Azerbajdzsán
Kínai
Mongol
Néger
5/10 anonim válasza:
Eddig csak teljesen magyarokkal… Szerintem egyik sem volt félcigány.
3 barnaszemű, fehérbőrű nő, meg egy kékszemű, de a haja mind barna voltt.
7/10 anonim válasza:
Volt pár "esetem", a külföldiek között is volt aki tüzes, szenvedélyes volt, meg volt aki átlagos, vagy gyenge. Ugyanúgy ahogy a magyar nők között is van ilyen is, olyan is. NEM a nemzetiségtől függ ki milyen az ágyban.
8/10 anonim válasza:
Nekem egyik barátnőm félig roma volt. Eléggé nimfomán volt és bevállalós. Bárhol és bármikor volt kedve hozzá.
9/10 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy cigány lányokkal volt, nekik jelezném hogy az etnikum, nem pedig nemzetiség. Csak a félreértések elkerülése végett.
10/10 anonim válasza:
Én egy ukrán magyarral. Nagyon jó alakja volt, és imádta a szexet, bárhol bármikor lehetett vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!