Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért választják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karcsi022 kérdése:

A lányok miért választják inkább a fekete fiúkat vagy annak akinek nagy a pénisz mérete?

Figyelt kérdés
Sajnos én ezért nem merek felszedni lányt, akár komoly kapcsolatra sem, mert nekem nincs nagy intim méretem...

2022. márc. 30. 10:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, nem minden fekának van nagy farka. Másrészt, vannak olyan nők, akiket nem vonz a fekete férfi.

Harmad részt, ezt honnan tudná előre egy nő, hogy kinek mekkora?:D

Nekem példáúl, vér péniszem van.

Alapjáraton nagyon kicsi 4-5 centi. Nem tudorodik a nadrágom, ha csak nem izgulok fel. Ha felizgulok, akkor 16-17cm / 4.5-5 cm vastag.

Hülyeség amit írsz. Akkor derül ki egy nő szàmára, hogy mekkora a szerszám, amikor szexre kerül a sor. Úgy, ahogy egy férfi számára is akkor derül ki, hogy milyen az adott nő puncija:) 24f

2022. márc. 30. 11:00
 12/17 A kérdező kommentje:

10. válaszoló köszönöm szépen, rendes vagy! :)

Meg mindenkinek köszönöm szépen a válaszát! :)

2022. márc. 30. 11:08
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

Mert picike pénisszel nem lehet olyan nagy gyönyört okozni, illetve a kis péniszű férfiak bátortalanok, ez nálad is lejött, nem elég, hogy kicsi neki de még határozatlan és félénk is a szexben, mert pici a mérete.. gáz :)

N

2022. márc. 30. 11:12
 14/17 A kérdező kommentje:
13. tudom, ezért is jobb ha be se próbálkozom a lányoknál... :(
2022. márc. 30. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
susie wolff és a hamika
2022. márc. 30. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Oh barátom nem a méreted hanem a hülye szorongásaid miatt nincs csajod. Ha meg sem próbálsz felszedni csajt akkor már a rajtvonalnál kizárod magad a versenyből, mert oda se állsz. Lehet aki az orrod előtt viszi a csajt annak 10 cm sincs, viszont van annyi töke hogy rámozduljon a csajra és bevágódjon nála.
2022. márc. 30. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz amit a kérdésben írsz.
2022. márc. 30. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!