Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért választják inkább a fekete fiúkat vagy annak akinek nagy a pénisz mérete?
Te milyen világban élsz? Ne haragudj de ilyen ésszel nem a farkad mérete a legnagyobb probléma.
A nők nem farok méret alapján választanak maguknak párt.
#5. "A nők nem farok méret alapján választanak maguknak párt."
Ez így van, Arc >= Magasság > Pénz = pénisz méret
Arc: legyen vonzó, szerintem ez a férfiaknál is igy van, hogy olyan párt szeretne magának akihez vonzódik.
Magasság: általában a nőknek az a "brutális nagy" elvarasa hogy legyen nálunk magasabb, mivel a nők között elég sokan vagyunk akik alacsonyak szerintem ez sem teljesíthetetlen, főleg hogy a férfiak 170-190 cm közöttiek átlagban.
Pénz: legyen munkája, tudja magát eltartani, legyen félre tett pénze,önálló legyen, ne napról napra éljen. Szerintem ez sem nagy elvárás.
Farok: ne legyen szélsőséges méretű, mikropenisz vagy ló méret, de ami a méretnél is fontosabb hogy hogy használja, mennyire figyelmes, mennyire odaadó, mennyire ismeri ki a testünk.
Szerintem semmi baj nincs a mereteddel. Tudni kell hasznalni, es megtalalni a megfelelö pozt + legyel nagyon jo oralisan is.
Ha valaki nem akar veled lenni, hidd el, nem a mereted miatt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!