Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A való életben is ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A való életben is ennyire szeretik a férfiak a kövér nőket, mint itt?

Figyelt kérdés
Mert én nem ezt tapasztalom. Pedig itt még a 100+ kilós elhízott nők is egy csomó mindenki szerint szexisek.
2022. márc. 29. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Valóban sokan szeretik a kövér nőket,csak titkolják,mert cikinek tartják.

Én mindig nyíltan felvállaltam vonzódásomat az extrém kövér nőkhöz.

Még úgy is,hogy sokan beszóltak,sértegettek,amikor nálam 110 kg-mal nagyobb kedvesem volt.

2022. ápr. 1. 08:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Én azt a nőt tartom vonzónak akinek a fellépésen érzem az önbizalmat. Nem sértődik meg apróságokon, kiáll a véleménye mellett, lehet vele higgadtan is vitatkozni, ha azt érzem úgy enged magához közel, hogy közben nem veszik el bennem, nem adja fel magát.

Kövér nők között azt látom sokkal ritkább az ilyen, gyanítom a sok piszkálás teszi. Akit bántanak az előbb az áldozatszerepet tanulja meg, ami sok év alatt múlik csak el.

2022. ápr. 5. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon sok srác a vékony csajokat nyíltan megbámulja, a jó alakú ducikat a szemük sarkából. Az előbbi szól a sérülékeny önbizalomnak, a másik a "de jó lenne ha...".

Dolgoztam párszor szórakozóhelyen, szabad időmben néha figyeltem ki mit csinál.

2022. ápr. 5. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!