Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A való életben is ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A való életben is ennyire szeretik a férfiak a kövér nőket, mint itt?

Figyelt kérdés
Mert én nem ezt tapasztalom. Pedig itt még a 100+ kilós elhízott nők is egy csomó mindenki szerint szexisek.
2022. márc. 29. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Te egy teltkarcsú szépség vagy aki bizonyítékot szeretne? :-)
2022. márc. 29. 14:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Csomó kövér nőnek van párja úgyhogy igen.
2022. márc. 29. 14:32
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Hatalmas a kereslet rájuk. Nekem van egy baratnom akire szó szerint tapadnak a férfiak, pedig 150 kiló körüli, kopasz kb, a stílusa szörnyű...amorf mindnehol...de a durva, hogy én is megdugnam.
2022. márc. 29. 14:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, mennyire kövér valaki. A "nőiesen telt", és a "morbid elhízás" között nagyon sok fokozat van. A kissé teltebb alkat nagyon sokaknak bejön. Az extrém elhízás meg nagyon keveseknek. Az már más kérdés, hogy azon kevesek egy-két példánya idevetődött, és minden nap három kérdést kiír róluk.
2022. márc. 29. 14:40
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
Semennyire. Itt a sok dagadt nő szopkodja fel egymást.
2022. márc. 29. 15:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy éppen kik találják meg a kérdést. Van ahol a kövéreket istenítik, van ahol már egy kis pocira is rávágják, hogy fúj kövér, bottal se.

Én eddig legalább is ezt a két extrémet láttam itt. De a valóságban szerintme a legröbb férfi azért tolerál valamennyi túlsúlyt, sokaknak még tetszik is, de a 100+ kiló azért a többségnek nem jön, de persze van akinek igen.

Meg azért online szférában több a fétises (aki bevallja).

2022. márc. 29. 15:04
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom a valóságban élsz te is és van tapasztalatod. Kimész egy strandra és látod hogy a pasik a csinibabára vagy a 80 kg-s csajra csorgatják a nyálukat. Lemész egy szórakozóhelyre és látod hogy a csinos, átlagos nőkre próbál több pasi rámozdulni vagy a dagadtakra. Biztos van aki szereti a kövér nőket, de néhány nagyságrenddel több olyan fickó akinek tökmindegy csak lyuk legyen rajta.
2022. márc. 29. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
80kg magasság függvényében tud számomra igazán szexi is lenni
2022. márc. 29. 15:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha szép az arca és nem buta, akkor kimondottan szeretem a telt nőket.

45 F

2022. márc. 29. 17:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan titkolják és nem merik bevallani, mert kinevetik a haverok meg elítéli a család. Nekem is pl volt 140 kg-os partnerem, imádtam. Nem vertem nagy dobra, közeli haverok tudták csak, aztán ők is csomót cikiztek miatta. De leszartam. Aztán más miatt nem folytatódott a dolog, de a családom tuti elítélne, ha ezzel a csajjal jelenek meg otthon. Annyi a szerencse, hogy a csinos, formás (nem kórosan sovány) csajok mégjobban izgatnak, de a nagydarabokra is ugyanúgy feláll.
2022. márc. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!